Top 5’s van het afgelopen jaar

Ook wij houden van lijstjes! We hebben onze top 5's van het afgelopen jaar op een rijtje gezet voor je:

Top 5 Blogs gelezen

 1. Hoe marketing en design elkaar aanvullen (658 views)

  Het bouwen van een krachtig merk bestaat al vele jaren. Door de grote concurrentie gaan producten en diensten steeds meer op elkaar lijken en moeten merken zich beter gaan onderscheiden. Hoe maak je als merk een onvergetelijke indruk op de consument?

  Lees verder
 2. De mooiste gratis fonts (477 views)

  Het aanschaffen van lettertypes kan soms een duur grapje zijn. Als ontwerper kijk ik dan ook altijd naar alternatieve lettertypes die gratis te gebruiken zijn. Dat scheelt weer in de portomonnee, terwijl het resultaat net zo mooi kan zijn. Een kritische blik is wel noodzakelijk, want niet alle gratis fonts zijn van de juiste kwaliteit. Om jou de tijd te besparen, heb ik een aantal mooie fonts op een rijtje gezet.

  Lees verder
 3. Hoe leer ik mijn doelgroep beter kennen? (463 views)

  Iedereen heeft een doelgroep waar op gericht wordt, maar hoe goed ken jij je doelgroep precies? Vaak worden enkele kenmerken genoemd, maar is dit voldoende om je doelgroep écht te kennen? Hoe ga je dit verder online onderzoeken?

  Lees verder
 4. Teamuitje de luxe ter ere van 12,5 jaar OrangeTalent (339 views)

  OrangeTalent bestaat 12,5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Een weekend vol uitdagende, ontspannende en culinaire activiteiten stond op het programma voor het team. Maar wat precies was nog een verrassing ;)

  Lees verder
 5. Personeel werven: zo doe je dat! (286 views)

  Je organisatie groeit. Mooi toch? Vaak is het vinden van nieuw personeel echter lastig. De zoektocht naar een nieuwe werknemer kan soms aardig wat tijd in beslag nemen. Zonde als de respons dan ook nog eens matig is of totaal niet aansluit bij wat je zoekt. Met deze tips wordt personeel werven een fluitje van een cent.

  Lees verder

Top 5 Projecten bekeken

In het afgelopen jaar hebben we weer veel mooie projecten live gezet. Dit waren de meest bezochte projecten!
 1. Zo in je nieuwe huis (235 views)

  ‘Wij kunnen veel meer dan alleen schilderen, alleen weten veel mensen dat nog niet’. Meiling maakt jouw huis mooier. Met interieurinspiratie, advies en een uitvoering zoals jij dat wilt. Vanuit de klantreis bedacht OrangeTalent ‘Zo in je nieuwe huis’. Van concept tot realisatie. Het resultaat? Een complete communicatiemix waarmee Meiling Putten een volgende stap zet in haar bedrijfsvoering.

  Lees verder
 2. Van den Brink Transport (200 views)

  De website van St vd Brink heeft een strakke en moderne vormgeving gekregen. De website komt echt tot leven via storytelling, animaties en interactiviteit. Zoals het vrachtwagentje die in het menu met je mee rijdt. Of de tijdlijn waarmee je door de geschiedenis kunt scrollen en de geanimeerde infographics om feiten en cijfers te benadrukken.

  Lees verder
 3. Businessclub DVS'33 Ermelo (194 views)

  De Businessclub DVS’33 Ermelo bestaat uit ruim 200 sponsoren uit de omgeving. Als trotse sponsor mochten wij de nieuwe website van het grootste zakelijk netwerk uit de regio ontwikkelen. Het doel van deze site? Ook online optimaal profiteren van dit prachtige netwerk.

  Lees verder
 4. De Verandastore (194 views)

  De Veranda Store bouwt de veranda van je dromen. Zij bieden een oplossing op maat. Hout, aluminium, glas: de Veranda Store heeft veranda’s en overkappingen naar ieder zijn smaak. Bij een veranda op maat hoort natuurlijk een website op maat. Een website die alle mogelijkheden van veranda’s en overkappingen toont. Een site die inspireert en de doelgroep activeert.

  Lees verder
 5. Heinen Delfts Blauw (187 views)

  Heinen wil doormiddel van een nieuwe webshop en opvallende marketingcommunicatie de groei van verkoop van souvenirs doorzetten én nieuwe doelgroepen met een nieuw productaanbod bereiken. De payoff ‘creating new traditions’ is daarin het uitgangspunt van alle communicatie. Aan OrangeTalent de vraag om deze nieuwe lijn naar een online aanpak te vertalen. Met een uitstekende webshop, passende online communicatie en optimale vindbaarheid.

  Lees verder

Top 5 Best gelikete Facebookberichten

Ook op Social Media waren we weer flink actief en jullie hebben ons flink geliked! Hieronder de top 5 van berichten met de meeste likes.
 1. Vandaag 12,5 jaar! - 125 likes

 2. De OrangeTalent puzzel - 163 reacties

 3. Jubileumfeest 12,5 jaar - 74 likes

 4. Sfeervideo 12,5 jaar - 43 likes

 5. Mendy voor het laatst bij OrangeTalent - 39 likes

Top 3 Best gelezen mailings

 1. Nieuwsbrief september - 59,6% open

  Bekijk
 2. Nieuwsbrief februari - 49,6 % open

  Bekijk
 3. Nieuwsbrief november - 48,8 % open

  Bekijk

Best bekeken video!