Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: <strong>CRO-scan</strong><br><span></span>

CRO-scan

Genereren jouw campagnes en website te weinig leads en orders? Je campagnes staan superstrak, maar de conversies blijven uit.

Ontdek met onze CRO-scan hoe jij meer rendement gaat halen met je website dankzij concrete verbeterpunten. Zo zorgen wij dat je conversie omhoog gaat zodat jouw campagnes betere resultaten opleveren. 

  • Dankzij analyses met heatmaps, schermopnames en analytics data krijg jij inzicht in de prestaties van jouw pagina's.
  • Jouw website wordt naast de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid gelegd en je maakt jouw website toegankelijk voor iedereen.
  • Jij ontvangt minstens 10 concrete adviezen die jij korte termijn kan doorvoeren om je conversie te verhogen en meer resultaat te behalen. 

Herken jij je in deze punten?

  • Je wil meer resultaat behalen met je website of webshop, maar waar begin je?
  • Je ziet veel bezoekers op je website, maar de aanvragen of bestellingen blijven uit. Je weet niet hoe dit komt, maar zou het natuurlijk dolgraag willen weten.
  • Je ziet je concurrentie uitblinken met hun website of webshop en je vraagt je af wat je moet doen om dat te overtreffen.
  • Je vraagt je af of jouw marketingbudget wel optimaal benut wordt.
Thumbnail voor: Sla een CRO Scan dan niet over!

Sla een CRO Scan dan niet over!

Jouw website of webshop moet klanten opleveren. De digitale experts van OrangeTalent weten aan welke knoppen je moet draaien om meer conversie te realiseren. Met de CRO-scan nemen wij je website of webshop onder de loep en ontvang je concrete adviezen om online te groeien.

Thumbnail voor: Zo gaan wij te werk

Zo gaan wij te werk

Om tot onderbouwde adviezen te komen voeren wij eerst een CRO-audit uit, welke bestaat uit twee onderdelen: expert review en data driven review. Eerst doorloopt onze CRO-expert jouw website om tot verbeterpunten te komen op basis van ervaring en expertise.

Vervolgens vindt er een data driven review plaats. We duiken in webanalytics data, sessie recording en heatmaps, doen klantenservice onderzoek en analyseren de functionaliteit & toegankelijkheid van je website.

Samen met onze CRO-expert doorloop je de verbeterpunten uit de CRO-scan. De verbeterpunten worden geprioriteerd. Zo zie jij welke actiepunten je op korte termijn meer resultaat opleveren en kan jij in het vervolg nog meer omzet en leads genereren.

Stappenplan

1
Kennismaking
2
Inventarisatie
3
Uitvoering & oplevering
4
Resultaat

Review

“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met OrangeTalent als online partner. We zijn in die tijd als bedrijf gegroeid van 2 medewerkers naar 500+ medewerkers.”
“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”
“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”

Vraag jouw CRO Scan aan

Op basis van jouw situatie maken we een plan. Vul het formulier hieronder in - wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)