Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: CRO<br>
<strong>Scan</strong><span>.</span>

CRO
Scan.

Genereert jouw website of webshop te weinig omzet en/of leads? Heb jij het gevoel dat jouw marketingbudget niet optimaal besteed wordt? Verkeer op jouw website krijgen is één stap. Hen daadwerkelijk over laten gaan tot conversie is een andere tak van sport.

Twee van de drie marketeers besteed slechts 15% of minder van het marketingbudget aan conversie optimalisatie (CRO). Wil jij ook meer rendement uit je marketingbudget? Zet dan CRO in om verkeer om te zetten naar conversie.

Investering: €1.320

  • Wij kijken verder dan data, de mening van jouw klanten is minstens zo belangrijk om tot verbeterpunten te komen.
  • Je krijgt concrete adviezen om jouw website te optimaliseren.
  • Samen met onze CRO-specialist doorloop je het adviesrapport en de website, zodat het duidelijk is waar jij nog meer resultaat kan behalen.

Herken jij je in deze punten?

  • Je wil meer resultaat behalen met je website of webshop, maar waar begin je?
  • Je ziet veel bezoekers op je website, maar de aanvragen of bestellingen blijven uit. Je weet niet hoe dit komt, maar zou het natuurlijk dolgraag willen weten.
  • Je ziet je concurrentie uitblinken met hun website of webshop en je vraagt je af wat je moet doen om dat te overtreffen.
  • Je vraagt je af of jouw marketingbudget wel optimaal besteedt wordt.
Thumbnail voor: Sla een CRO Scan dan niet over!

Sla een CRO Scan dan niet over!

Jouw website of webshop moet klanten opleveren. De digitale experts van OrangeTalent weten aan welke knoppen je moet draaien om meer conversie te realiseren. Met de CRO-scan nemen wij je website of webshop onder de loep en ontvang je concrete adviezen om online te groeien.

Thumbnail voor: Zo gaan wij te werk

Zo gaan wij te werk

Om tot onderbouwde adviezen te komen voeren wij eerst een CRO-audit uit, welke bestaat uit twee onderdelen: expert review en data driven review. Eerst doorloopt onze CRO-expert jouw website om tot verbeterpunten te komen op basis van ervaring en expertise.

Vervolgens vindt er een data driven review plaats. We duiken in webanalytics data, sessie recording en heatmaps, doen klantenservice onderzoek en analyseren de functionaliteit & toegankelijkheid van je website.

Samen met een CRO-expert doorlopen jullie de verbeterpunten uit de CRO-audit. De verbeterpunten worden gestructureerd op basis van de piramide van Eisenberg. De piramide helpt jou om prioriteit en impact toe te kennen aan de verschillende verbeterpunten. Zo kan jij in het vervolg nog meer omzet en leads genereren.

 

Stappenplan

1
Kennismaking
2
Inventarisatie
3
Uitvoering & oplevering
4
Resultaat

Review

“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”
“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”
“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met OrangeTalent als online partner. We zijn in die tijd als bedrijf gegroeid van 2 medewerkers naar 500+ medewerkers.”

Vraag jouw CRO Scan aan

Op basis van jouw situatie maken we een plan. Vul het formulier hieronder in - wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)