Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Design & Development
Thumbnail voor: Digitale <strong>applicaties</strong><span>.</span>

Digitale applicaties.

Stop jij waardevolle tijd in repeterende handelingen of zijn processen onnodig complex geworden? Wanneer je denkt dat werken slimmer kan is dat vaak ook zo!

Vanuit passie voor complexe problemen bouwen we met hoogstaande techniek slimme applicaties. We maken een einde aan repeterende handelingen en laten applicaties aansluiten op jouw bedrijfsproces. 

Zo bespaar jij tijd en geld, wordt werken een stuk leuker en efficiënter.

 

Komen deze uitdagingen je bekend voor?

  • Veel zaken worden overgetypt, er wordt dubbel werk verricht
  • Er is geen sprake van integraties tussen de gebruikte systemen
  • Informatie is niet gebundeld op één plek en zorgt voor afhankelijkheid van bepaalde personen
  • Er worden fouten gemaakt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden
  • Je krijgt dezelfde vragen en maakt hieruit op dat informatie niet duidelijk beschikbaar is
Thumbnail voor: Digitale applicaties die je efficiënter laten werken

Digitale applicaties die je efficiënter laten werken

Er is meer mogelijk dan je soms denkt. Digitale applicaties maken we daarom samen met jou. Wanneer je denkt dat werken slimmer kan is dat vaak ook zo! Vertel ons wat je wensen en ambities zijn. We combineren onze technische kennis met de passie voor ondernemerschap. 

OrangeTalent weet hoe je digitale applicaties ontwikkelt die jou echt vooruit helpen. Slimme applicaties die je efficiënter laten werken en die werk makkelijker maken.

Thumbnail voor: Maar met techniek alleen ben je er nog niet

Maar met techniek alleen ben je er nog niet

Je wil dat applicaties ook echt gebruikt gaan worden en nuttig zijn voor jouw organisatie. We beginnen daarom altijd met een goede inventarisatie. Wat zijn de beperkingen nu? Welke wensen liggen er? Hoe wordt het werk nu gedaan? 

De volgende stap is het bouwen van een prototype van jouw applicatie die we kunnen testen met jouw gebruikers. Zodra we waardevolle inzichten verzameld hebben, ontwerpen we de applicatie die naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen en gebruikers.

Wij vinden dat een applicatie niet alleen goed moet werken, het moet er ook fantastisch uitzien!

Thumbnail voor: PWA's en native apps

PWA's en native apps

Om alle informatie overal te kunnen raadplegen ontwikkelen we Progressive Web Apps (PWA's) en native iOS / Android apps. Welk type app het beste past bij jouw situatie en wat de voordelen zijn, leggen we je graag uit. 

Met een goede app kunnen jouw gebruiker op elk gewenst moment hun dagelijks werk doen en beschikken altijd over de juiste informatie op elke locatie. 

Thumbnail voor: Integratie met je bestaande applicaties

Integratie met je bestaande applicaties

Je hebt vast al applicaties in gebruik die onderdeel moeten worden van je nieuwe applicatie. Om ervoor te zorgen dat je geen informatie hoeft over te typen zorgen we er voor dat bestaande applicaties naadloos worden geïntegreerd.

Wat je vraag of uitdaging ook is, wij weten hoe we jouw wens omzetten in resultaat. Van een slimme routeplanner tot een PWA voor 800 medewerkers. En van een intranetcompleet CRM-pakket tot werkplaatsapplicatie. Zodat werken een stuk efficiënter en leuker wordt.

 

“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”
“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met OrangeTalent als online partner. We zijn in die tijd als bedrijf gegroeid van 2 medewerkers naar 500+ medewerkers.”
“Wij ervaren de samenwerking als persoonlijk, met begrip en kennis van ons bedrijf.”

Je hebt je ambitie bepaald, zet nu je eerste stap.

1
1. Contact opnemen
2
2. Kennismaken
3
3. Onderzoek en aanpak
4
4. Begroting en start samenwerking

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)