Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Design & Development
Thumbnail voor: Digital <strong>design</strong><span>.</span>

Digital design.

Hoe zorg je ervoor dat jouw merk opvalt en de juiste snaar raakt bij je doelgroep? 

Door onze jarenlange ervaring weten we jouw doelgroep te raken en zorgen voor die eerste o zo belangrijke verpletterende indruk. Onze designers leggen een ijzersterk fundament neer voor al jouw digitale uitingen.

Zodat jouw doelgroep niet meer om je heen kan en jouw merk uitblinkt.

Komen deze uitdagingen je bekend voor?

  • Je huidige site of shop heeft niet meer de uitstraling of huisstijl die je graag wenst, hoe pak je een redesign aan?
  • De conversie van je website of webshop moet stijgen, maar waar begin je?
  • Je hebt een nieuw bedrijf of product/dienst gelanceerd en wil een spetterende eerste indruk maken, wat heb je nodig?
  • Je site of shop is verouderd waardoor verschillende browsers je ontwerp niet meer ondersteunen, welke stappen moet ik nemen?
Thumbnail voor: Positionering en branding

Positionering en branding

Uitgangspunt voor het maken van strakke designs die jouw doelgroep aanspreekt, is jouw positionering en brandguide. Heb je deze nog niet? Geen probleem, we hebben veel ervaring in het opstellen van een unieke positionering en bepalen de juiste tone of voice die we in jouw brandguide vastleggen.

Op basis van jouw positionering en brandguide ontwerpen we digitale uitingen die de juiste snaar raken bij jouw doelgroep.  

Thumbnail voor: Digital design

Digital design

Onze designers ontwerpen websites, e-commerce oplossingen en applicaties. Ontwerp start altijd met het verzamelen van waardevolle inzichten uit beschikbare data en gebruikersonderzoek. Waar liggen de kansen om jouw merk op unieke wijze uit te lichten? Waar lopen bezoekers nu op vast? Waardevolle inzichten die er voor zorgen dat we iets ontwerpen waar je doelgroep blij van wordt.

Of het nu gaat om een nieuwe site of shop of het ontwerpen van je social media uitingen, we willen jouw verwachtingen en die van je doelgroep overtreffen.

Onze ontwerpen zorgen ervoor dat jouw merk een verpletterende indruk maakt en uitblinkt.

“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”
“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met OrangeTalent als online partner. We zijn in die tijd als bedrijf gegroeid van 2 medewerkers naar 500+ medewerkers.”
“OrangeTalent luistert goed naar onze wensen hierdoor is ons bedrijf veel efficiënter geworden en kunnen we blijven doorgroeien.”

Je hebt je ambitie bepaald, zet nu je eerste stap.

1
1. Neem contact op
2
2. Kennismaken
3
3. Onderzoek en aanpak
4
4. Begroting en start samenwerking

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)