Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Design & Development
Thumbnail voor: Digitale <strong>toegankelijkheid</strong><span>.</span>

Digitale toegankelijkheid.

Vier miljoen mensen in Nederland hebben een online beperking. Die sluit jij toch niet buiten? 

Verbreedt je doelgroep door online toegankelijk te zijn voor deze doelgroep. OrangeTalent bouwt al jaren drempelvrije oplossing die voldoen aan de WCAG 2.21 wetgeving.

Zodat jouw website en webshop toegankelijk wordt voor een grotere doelgroep en je niemand buiten sluit.  

Komen deze uitdagingen je bekend voor?

  • Je huidige website of webshop is voor mensen met een beperking niet toegankelijk
  • Als bedrijf is inclusiviteit enorm belangrijk, maar online wil je hierin ook uitblinken
  • Je bent wettelijk verplicht om te voldoen aan de WCAG richtlijnen, maar waar begin je?
  • Je hebt een toeganke­lijkheids­verklaring nodig en zoekt een expert die je daarbij kan helpen
Thumbnail voor: Online beperking

Online beperking

In Nederland zijn er vier miljoen mensen met een online beperking. Zij hebben moeite met het begrijpen van een website of webshop. Wanneer zij op een website belanden die niet toegankelijk is, lopen ze vast en verlaten ze je website. Een gemiste kans, want ook hen kun je als bedrijf bedienen door de website drempelvrij te maken.

Niet alleen mensen met slecht zicht hebben een online beperking, ook mensen die kleurenblind zijn of gehoorproblemen hebben. Én ouderen. Deze mensen wil je als bedrijf niet uitsluiten. 

Thumbnail voor: Toegankelijke website of webshop

Toegankelijke website of webshop

Een goede website bestaat uit content die bedienbaar is vanaf het toetsenbord. Zonder tijdslimiet. Een duidelijke navigatie is ook een must. Zo weet een bezoeker waar hij of zij is en waar bepaalde content te vinden is. Met deze uitgangspunten wordt een website drempelvrij en bedien je elke websitebezoeker optimaal. 

Investeren in een toegankelijke website verdient zich terug. Het kost niet meer dan 5 tot 10% van de totale bouwkosten. En het wekt ook nog eens sympathie op! OrangeTalent bouwt alle projecten in de basis al drempelvrij op, waardoor het eenvoudiger wordt om te voldoen aan alle toegankelijkheidseisen! 

“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”
“OrangeTalent luistert goed naar onze wensen hierdoor is ons bedrijf veel efficiënter geworden en kunnen we blijven doorgroeien.”
“Wij ervaren de samenwerking als persoonlijk, met begrip en kennis van ons bedrijf.”

Je hebt je ambitie bepaald, zet nu je eerste stap.

1
1. Contact opnemen
2
2. Kennismaken
3
3. Onderzoek en aanpak
4
4. Begroting en start samenwerking

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)