Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Onze diensten

Digitale applicaties

Thumbnail voor: Op maat gemaakte digitale applicaties

Op maat gemaakte digitale applicaties

Digitale applicaties maken we samen met jou. Jij vertelt ons wat je wensen en ambities zijn. En OrangeTalent helpt je aan de digitale applicaties die jou vooruit helpen. Slimme tools die je efficiënter laten werken en die werk makkelijker maken.

Van een slimme routeplanner tot e-learning. En nog veel meer. Zoals de applicatie die we voor een verhuisbedrijf maakten – een digitale intake, inclusief offerte, werkbon en zelfs de eenvoudige registratie van verhuisschade. In één handige applicatie.

Thumbnail voor: Gestructureerd de digitale mogelijkheden benutten

Gestructureerd de digitale mogelijkheden benutten

OrangeTalent gelooft in slimme tools die het leven beter, slimmer en efficiënter maken. Handige nieuwe applicaties, die gekoppeld zijn aan de systemen die jouw organisatie nodig heeft – van voorraadprogramma tot boekhoudsoftware. Tools die op maat gesneden zijn voor jouw wensen.

Wij betrekken je vanaf de start van het project met een vaste planning, voor een vast budget en met vaste medewerkers voor een optimaal werkend digitaal product. Op deze manier werken we samen met jou toe naar een concreet doel.

Thumbnail voor: Eenvoudig beheer van jouw applicatie

Eenvoudig beheer van jouw applicatie

Jouw applicatie is nu alleen nog een wens, maar zal snel uitrollen tot werkend product. Om jouw product te kunnen gebruiken en beheren, hebben wij een eigen CMS ontwikkeld vanuit de overtuiging dat contentbeheer zonder beperkingen moet verlopen. Met ons CMS zorg je ervoor dat jouw content altijd up to date is en wijzig je het gemakkelijk wanneer er iets verandert.

  • Flexibel
  • Toegankelijk
  • Intuïtief
Thumbnail voor: Oog voor detail en uitstraling

Oog voor detail en uitstraling

Naast techniek besteden wij veel aandacht aan het design van jouw applicatie. Het moet niet alleen goed werken, het moet er ook fantastisch uitzien. Daarom zijn onze designers getraind om een overtreffend design te maken.

Op basis van een strakke briefing brengen wij jouw wens in beeld. Benieuwd naar enkele design die wij gemaakt hebben? Neem dan een kijkje in ons portfolio!

Digitale applicatie professionals

Ons team bouwt jouw digitale applicatie met passie voor development en design. Bij OrangeTalent vinden we het belangrijk om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen binnen het vak en maken snel nieuwe ontwikkelingen eigen. Met kennis en expertise maken wij een mooie en goedwerkende digitale applicatie die bijdraagt aan jouw ambitie. 
Thumbnail voor: Samen brainstormen over een applicatie?

Samen brainstormen over een applicatie?

Digitaal succes is dichterbij dan je denkt.
Nieuwsgierig? Dan is het tijd voor OrangeTalent.
  • Ervaren webdevelopers
  • Proactief advies
  • Toegankelijke tools