Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Onze diensten

Data-analyse

Thumbnail voor: Weet wat je digitaal doet

Weet wat je digitaal doet

OrangeTalent voert grondige analyses uit van je data. En komt met heldere inzichten. In je bezoekers, klikgedrag en conversie. Wij meten wat digitaal wel en niet werkt. Zodat jij weet waar je kansen liggen voor nog beter resultaat.

  • Heldere rapportages
  • Gewoon in normale taal
  • Met online advies

Middelen die wij gebruiken in de analyse

Google Analytics certified
Datatrics
Google Ads certified
Thumbnail voor: Vooruit blikken

Vooruit blikken

Voor veel opdrachtgevers doen we een periodieke analyse. Zodat zij iedere maand of ieder kwartaal precies weten hoe goed zij presteren. Ook geven we concrete adviezen, om de komende maand opnieuw doelen te kunnen bereiken. De analyse bestaat uit een terugblik van de uitgevoerde acties, de resultaten daarvan en vervolgstappen. Indien gewenst nemen we de analyse in real life door.
Thumbnail voor: Bouwen aan ambitie

Bouwen aan ambitie

Data analyse is cruciaal om een langetermijnambitie te kunnen realiseren. Als je geen inzicht hebt in de prestaties en de trendlijn die zich daarbij ontwikkelt, houd je geen grip. Bij OrangeTalent checken we dagelijks de websiteresultaten en brengen alle bevindingen samen in een maand of kwartaal analyse. Zo weet je zeker dat alle inspanningen bijdragen aan een hoger doel.

Het data analyse team

Iedere maand gaat het team van OrangeTalent aan de slag met de data analyses. Zodra de 1e dag van de nieuwe maand is verstreken, start het team met het analyseren van de websiteresultaten van de voorgaande maand. Zijn er zaken die opvallen? Uitblinkers? En zijn we op weg om de gestelde doelen te behalen? Het team zorgt dat alles duidelijk wordt gecommuniceerd naar de opdrachtgever.
Thumbnail voor: Aan de slag met data-analyse?

Aan de slag met data-analyse?

Digitaal succes is dichterbij dan je denkt.
Nieuwsgierig? Dan is het tijd voor OrangeTalent.
  • Toegankelijke analyse
  • Doeltreffende inzichten
  • Online strategisch advies