Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Onze diensten

Digital design

Native app

Waar vorm en functie samenkomen

Design is kleur, beeld en de uitstraling van je merk. Design is ook functie. Een goed design neemt je bezoekers bij de hand. Het helpt hen om eenvoudig te kiezen, te klikken en met je in contact te komen. Maar start bovenal met: Ambitie!

Thumbnail voor: UX en interaction webdesign

UX en interaction webdesign

Vorm geven aan jouw ambitie begint met wireframes en prototypes – het fundament voor je digitale platform. Vervolgens onderzoeken we de beste interactie voor jouw bezoekers, met UX en interaction design. Daar hoort een design bij dat echt lekker smoelt.

Thumbnail voor: Pixelperfectie tot in de puntjes

Pixelperfectie tot in de puntjes

Digital designers weten exact jouw idee te vertalen in een effectieve website, webshop, applicatie of app. De kracht zit hem in de details. Met aandacht voor kleur en vorm, wordt een website prachtig strak en pixelperfect opgeleverd. Afgestemd op de desbetreffende organisatie. Wil je meer weten over hoe wij voor jou een nieuwe website kunnen bouwen? Bekijk hoe wij sites met een strak webdesign ontwikkelen!
Thumbnail voor: De digital designers van OrangeTalent

De digital designers van OrangeTalent

Ons team bestaat uit creatieve en gedreven professionals die vanuit passie werken. Iedereen heeft echt een eigen visie op design, waaruit super strakke webdesigns voortvloeien. Voor zowel mobiel als desktop. Passend bij de ontwikkelingen, die op de voet gevolgd worden. Meer weten over ons?

Thumbnail voor: Design waar jouw organisatie mee uitblinkt?

Design waar jouw organisatie mee uitblinkt?

Digitaal succes is dichterbij dan je denkt.
Nieuwsgierig? Dan is het tijd voor OrangeTalent.
  • Proactief meedenken
  • Creatieve uitingen
  • Doelgericht advies