Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Onze diensten

Marketing automation

Thumbnail voor: Volautomatisch klanten binden

Volautomatisch klanten binden

Van lead naar blije klant, dankzij marketing automation. In verschillende kanalen, voor iedere stap van je klantreis. Met marketing automation help je geïnteresseerde klanten aan gerichte informatie. Precies die content die hen op dat moment kan overtuigen. Niet met de hand, maar volautomatisch.

Onze aanpak!

  • Inspelen op bezoekgedrag
  • Juiste boodschap leveren
  • Werken met personalisatie
  • Voor een beter resultaat

Wij zijn officieel partner van

Thumbnail voor: Verras je klanten

Verras je klanten

Geautomatiseerde marketing maakt het makkelijker voor jouw organisatie. En leuker voor je klanten. Bijvoorbeeld wanneer je, je vaste klanten van je bedankt voor hun bestellingen, hen vraagt om een review achter te laten. Of door een attent bericht te sturen op hun verjaardag (of die van kun kinderen of huisdieren).

Zo maak je op een effectieve manier een groot verschil in de online beleving met jouw merk.

Thumbnail voor: Aan de slag met Marketing Automation

Aan de slag met Marketing Automation

Wanneer je aan de slag wilt gaan met marketing automation, vragen wij je altijd om een doel te stellen. Een richting van de kant waar jij op wil gaan. Zodra jij en wij dat doel weten, kunnen we daarop onze inspanningen inzetten. Samen timmeren aan een klantgerichte strategie waar marketing automation een mooie en vooral efficiënte bijdrage aan levert.

Wij hebben marketing automation toegepast voor

Ons marketing team

Ons team van marketing specialisten is thuis in alles wat met e-mailmarketing te maken heeft. We bedenken en bouwen samen met onze opdrachtgevers e-mailcampagnes die écht impact maken voor een merk of organisatie. Onze marketeers geven hierin het juiste advies en zorgen dat jij op een efficiënte manier contact legt met je klanten. Meer weten over ons?
Thumbnail voor: Slimme marketing automation voor jouw organisatie?

Slimme marketing automation voor jouw organisatie?

Digitaal succes is dichterbij dan je denkt.
Nieuwsgierig? Dan is het tijd voor OrangeTalent.
  • Doelgerichte aanpak
  • Effectieve uitingen
  • Enthousiaste klanten

Waar je ons nog meer voor kunt vragen

Als digitaal bureau zijn wij thuis in allerlei diensten die online uitblinken mogelijk maken. Mogen wij je met het volgende helpen?