Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Onze diensten

Mobiele Apps

Thumbnail voor: Altijd en overal de juiste informatie bij de hand

Altijd en overal de juiste informatie bij de hand

Je business in je broekzak. Met een Mobiele App heb je de belangrijkste informatie altijd bij de hand. Om efficiënter te werken. Om te zorgen dat je medewerkers slimme functionaliteiten bij zich hebben voor hun dagelijkse werk of om rechtstreeks je klanten te bedienen.

Waar je een App ook voor nodig hebt, wij helpen je met de realisatie, het bouwen ervan en verder. Door een mobiele app te laten maken bij OrangeTalent haal je het maximale uit de maatwerk webapplicatie, voor jouw klanten en medewerkers.

Thumbnail voor: Vertel ons jouw ambitie voor het laten maken van een app

Vertel ons jouw ambitie voor het laten maken van een app

Het werk van OrangeTalent begint bij jouw ambitie. Wat die precies is, zoeken we samen uit. Op deze pagina vertellen we je alles over hoe wij, samen met jou een App ontwikkelen die jouw online ambities helpt waarmaken. OrangeTalent bouwt Progressive Web Apps (PWA's). Voor consumenten en B2B doeleinden. Voor iOS en Android. Bij ons kan je een app laten maken die er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed werkt. 
Thumbnail voor: Meer mogelijk met een PWA

Meer mogelijk met een PWA

Een PWA is eigenlijk een normale website, maar met de functionaliteiten van een native app. Het verschil met een website is dat een PWA werkt met een application shell (app shell). De PWA biedt een aantal voordelen ten opzichte van de reguliere apps. Een PWA neemt bijvoorbeeld vrijwel geen ruimte in op een device, omdat je deze niet hoeft te installeren.

  • Fullscreen beleving
  • Geen Appstore nodig
  • Snelle interface
  • Offline te gebruiken
  • Eigen domeinnaam
Thumbnail voor: Voor iedereen toegankelijk

Voor iedereen toegankelijk

Een PWA is, net als een website, voor iedereen toegankelijk. Zonder restricties die een App Store je kan opleggen. Daarnaast werkt iedere gebruiker altijd met de laatste versie. Updates worden gedraaid op serverniveau. Daarbij is een PWA indexeerbaar in de zoekmachines. Dat betekent dat alle onderdelen van je app worden gevonden in bijvoorbeeld Google.

Onze PWA experts

Het bouwen van een PWA vergt meerdere expertises. Bij OrangeTalent hebben we ze allemaal in huis. Design, frontend development en backend development zijn iedere dag bezig met het ontwikkelen en onderhouden van applicaties. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in het vakgebied en die toepassen in onze PWA's. Zoek je een app ontwikkelaar in Nederland, dan zit je bij OrangeTalent aan het juiste adres.
Thumbnail voor: Hebben we je overtuigd?

Hebben we je overtuigd?

Wil je mobiele apps laten bouwen? Ben je enthousiast geworden over een PWA en wil je direct aan de slag hiermee? Dan is het tijd voor OrangeTalent. Want digitaal succes is dichterbij dan je denkt.

  • Binnen 24 uur een reactie
  • 1 aanspreekpunt
  • Duidelijke afspraken!

Veelgestelde vragen