Ga naar content
Uitblinken tijdens COVID-19?
Terug naar Onze diensten

Online marketing

Thumbnail voor: Prikkel, overtuig en bind mensen aan je merk.

Prikkel, overtuig en bind mensen aan je merk.

Met marketing laat je zien dat jouw product of dienst relevant is voor je doelgroep. Dat is online niet anders. Er zijn talloze online kanalen om je doelgroep te bereiken. OrangeTalent is thuis in alle kansen van digitale marketing. Dat begint bij de basis: een heldere strategie voor jouw doelen.

We helpen je graag!

  • Als vervanging of aanvulling op jouw (marketing) team
  • Offficieel partner van o.a. Google en Mailchimp
  • Proactief advies over jouw doelen
  • Creatieve acties op basis van periodieke analyses
Thumbnail voor: Online kansen ontdekken én benutten

Online kansen ontdekken én benutten

De online wereld staat nooit stil. Alles is constant in beweging en voor je het weet, wordt er iets nieuws gelanceerd. Als merk of organisatie deze kansen monitoren en hierop inspelen kent uitdagingen. Hele mooie! Ben jij klaar om samen met een online partner deze kansen te ontdekken en jouw ambitie waar te maken? Dan maken wij graag kennis met je.

Wij zijn officiële partner van

Alle facetten van online marketing aangeboden onder 1 dak

SEA

Adverteer gericht in de zoekmachine van Google. Met onze uitgebreide kennis van Google Ads besteed je, je budget voor online marketing superefficiënt. Wij zijn gecerticficeerd en halen jaarlijks onze Google examens.

SEO

Hoe je beter gevonden wordt? Met slimme zoekmachineoptimalisatie (SEO) van SEMrush. De algoritmes van Google wijzigen vaak. Gelukkig is OrangeTalent altijd ervaren en up-to-date in SEO.

Social media

Natuurlijk ben je aanwezig op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Of Pinterest. Maar zet je social media ook effectief in? OrangeTalent helpt je met een social strategie en sterke content.

Voor meer volgers, meer engagement en meer conversie.

E-mail

E-mail is niet weg te denken uit een goede marketingmix. Met e-mail campagnes via Mailchimp weet je precies wie je bereikt. En sta je in direct contact met je publiek. Als officiële Mailchimp partner weten wij het beste uit mailcampagnes te halen.

Online campagnes

OrangeTalent maakt slimme, leuke en op conversie gerichte campagnes. Met een focus op online succes. Indien gewenst, kunnen wij ook een mooie advertentie voor in de krant maken of andere offline middelen.

Content creatie

Video, foto’s en meer. Op maat voor jouw doelen. En altijd prikkelend en effectief. In samenwerking met gespecialiseerde partners verzorgen we de content die bij jou én je bezoekers past.

Onze marketing experts

Online marketing wordt bij OrangeTalent verzorgt door vier experts met elk een eigen specialisme. Dit houdt niet alleen uitvoering in, maar ook analyse en communicatie advies. Door deze krachten te bundelen zorgen zij er samen voor dat elke ambitieuze ondernemer uitblinkt op het internet. 
Thumbnail voor: Snel weten hoe goed jouw marketing presteert?

Snel weten hoe goed jouw marketing presteert?

Natuurlijk wil je jouw marketingbudget effectief inzetten. Want je kunt je geld maar één keer uitgeven. Daarom wil je geen kansen laten liggen op verbetering. Met onze quickscan krijg je binnen enkele werkdagen helder advies over jouw online marketing. 
  • Check op vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid & conversie
  • Ontvang concrete actiepunten
  • Heldere uitleg: vrij van vakjargon
Medewerker OrangeTalent achter laptop

Uitblinken in online marketing?

Digitaal succes is dichterbij dan je denkt.
Nieuwsgierig? Dan is het tijd voor OrangeTalent.

Waar we je nog meer bij kunnen helpen

Online groeien? Dat kan op vele manieren! We kijken samen met jou naar de mogelijkheden om jouw ambitie waar te maken.