Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Onze diensten

Online marketing

Thumbnail voor: Prikkel, overtuig en bind klanten

Prikkel, overtuig en bind klanten

Effectieve online marketing. Daar ben je vast naar op zoek. Want iedere euro die jij daaraan besteedt, wil je graag in veelvoud verzilverd zien. Of het je nu gaat om het bereiken van mensen, omzet realiseren of e-mailadressen verzamelen, bij ons ben je aan het juiste adres voor het uitbesteden van online marketing. OrangeTalent is hét digitale bureau dat jouw ambities waarmaakt. 

4 redenen waarom:

  • Kennis over alle facetten van online marketing
  • Officieel partner van Google, Mailchimp en Facebook
  • Resultaatgerichte werkwijze met creatieve campagnes
  • Naast marketing, ook development en design in huis

Alle facetten van online marketing aangeboden onder 1 dak

SEA

Adverteer gericht in de zoekmachine van Google. Met onze uitgebreide kennis van Google Ads besteed je, je budget voor online marketing superefficiënt. Wij zijn gecertificeerd en halen jaarlijks onze Google examens.

SEO

Hoe je beter gevonden wordt? Met slimme zoekmachineoptimalisatie (SEO) van SEMrush. De algoritmes van Google wijzigen vaak. Gelukkig is OrangeTalent altijd ervaren en up-to-date in SEO.

Social media

Natuurlijk ben je aanwezig op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Of Pinterest. Maar zet je social media ook effectief in? OrangeTalent helpt je met een social strategie en sterke content.

Voor meer volgers, meer engagement en meer conversie.

E-mail

E-mail is niet weg te denken uit een goede marketingmix. Met e-mail campagnes via Mailchimp weet je precies wie je bereikt. En sta je in direct contact met je publiek. Als officiële Mailchimp partner weten wij het beste uit mailcampagnes te halen.

Online campagnes

OrangeTalent maakt slimme, leuke en op conversie gerichte campagnes. Met een focus op online succes. Indien gewenst, kan je ook een mooie advertentie voor in de krant uitbesteden of andere offline middelen inzetten.

Content creatie

Video, foto’s en meer. Op maat voor jouw doelen. En altijd prikkelend en effectief. In samenwerking met gespecialiseerde partners verzorgen we de content die bij jou én je bezoekers past.

Successen van onze opdrachtgevers

Meer bezoekers, hogere omzet, meer weten van je klant, loyaliteit vergroten. Bekijk voorbeelden van hoe we dit hebben gerealiseerd voor o.a. De Barbecue Boer, Dromenwinkel en Bekking & Blitz.

Wij zijn officieel partner van

Thumbnail voor: Online kansen ontdekken én benutten

Online kansen ontdekken én benutten

De online wereld staat nooit stil. Alles is constant in beweging en voor je het weet, wordt er iets nieuws gelanceerd. Als merk of organisatie deze kansen monitoren en hierop inspelen kent uitdagingen. Hele mooie! Ben jij klaar om samen met een online partner deze kansen te ontdekken en jouw ambitie waar te maken? Dan maken wij graag kennis met je.

Onze marketing experts

Online marketing wordt bij OrangeTalent verzorgt door experts met elk een eigen specialisme. Dit houdt niet alleen uitvoering in, maar ook analyse en communicatie advies. Door deze krachten te bundelen zorgen wij er samen voor dat elke ambitieuze ondernemer online uitblinkt. 
Thumbnail voor: Snel weten hoe goed jouw marketing presteert?

Snel weten hoe goed jouw marketing presteert?

Natuurlijk wil je jouw marketingbudget effectief inzetten. Want je kunt je geld maar één keer uitgeven. Daarom wil je geen kansen laten liggen op verbetering. Met onze quickscan krijg je binnen enkele werkdagen helder advies over jouw online marketing. 
  • Check op vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid & conversie
  • Ontvang concrete actiepunten
  • Heldere uitleg: vrij van vakjargon
Thumbnail voor: Uitblinken in online marketing?

Uitblinken in online marketing?

Digitaal succes is dichterbij dan je denkt.
Nieuwsgierig? Dan is het tijd voor OrangeTalent.
Download gratis onze Whitepaper 10 tips voor digitaal uitblinken.

Waar we je nog meer bij kunnen helpen

Online groeien? Dat kan op vele manieren! We kijken samen met jou naar de mogelijkheden om jouw ambitie waar te maken.

Veelgestelde vragen