Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: Digitale <strong>strategie</strong><span>.</span>

Digitale strategie.

Je hebt ambitie, maar hoe benut je alle kansen en wat is de winnende strategie?

Laat tijd en kennis je niet beperken! Ontmoet de digitale experts van OrangeTalent, waarvan je zou willen dat je ze eerder had gevonden.

We luisteren, leren jou en jouw bedrijf kennen en denken mee. We hebben een talent voor het signaleren van business kansen en komen met oplossingen die de basis vormen van jouw digitale strategie. Zodat jij precies weet hoe je jouw ambitie omzet in klinkend digitaal resultaat.

Komen deze uitdagingen je bekend voor?

  • Je wil je bedrijf laten groeien. Digitaal biedt kansen, maar waar begin je?
  • Digitaal wordt steeds complexer. Wat kies je en past binnen je strategie als je niet het hele speelveld kent?
  • Je verliest marktaandeel en je concurrentie haalt je in
  • TikTok, Pinterest... allemaal nieuwe kanalen die je hoort, maar hoe past dit in je strategie?
  • Losse adviezen genoeg, maar één advies hoe je design, techniek en marketing gezamenlijk inzet ontbreekt
Thumbnail voor: Ontmoet de digitale strategen van OrangeTalent

Ontmoet de digitale strategen van OrangeTalent

Digitale kansen pakken? Dat begint bij een scherpe strategie.
Sommige ideeën zijn klaar om uitgewerkt te worden. Andere ideeën vragen om meer onderzoek. Laat je door ons meenemen in de digitale wereld.

Dus vertel ons meer. We willen alles weten over jouw bedrijf, de markt en je doelgroep. Samen onderzoeken we welke digitale kansen er liggen voor jouw bedrijf.

 

Wat we doen om tot een winnende strategie te komen?

Brainstormen

Samen met jou, je team en andere belangrijke betrokkenen organiseren we een brainstormsessies. Een creatief moment om alle ideeën boven tafel te krijgen en de neuzen dezelfde kant op te wijzen. Het vertrekpunt voor een strategie met heldere doelstellingen. 

Data & Inzicht

Data is de basis van onze beslissingen. Er is veel data beschikbaar of het nu je eigen data is of data uit een andere bron. Het geeft inzicht en is de basis van elke goede digitale strategie. 

Marktonderzoek

We duiken in jouw markt, kijken naar trends en kansen. Gecombineerd met de laatste inzichten en ontwikkelingen geeft dit jouw een goede basis om een winnende digitale strategie te formuleren.
 

Positionering

Nu je ambities duidelijk zijn, is het tijd voor de volgende stap. We bouwen samen aan een sterke positionering voor jouw merk, met heldere kernwaarden. Zodat je een sterk fundament hebt om digitaal te kunnen uitblinken.
“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”
“Wij ervaren de samenwerking als persoonlijk, met begrip en kennis van ons bedrijf.”
“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”

Je hebt je ambitie bepaald, zet nu je eerste stap

1
1. Neem contact op
2
2. Kennismaken
3
3. Onderzoek en aanpak
4
4. Begroting en start samenwerking

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)