Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: Digitale<br>
<strong>strategie plan</strong><span>.</span>

Digitale
strategie plan.

Jij bent ondernemer, directeur of manager binnen jouw bedrijf en bent bezig met het invullen van de volgende stap binnen de digitale strategie. Je ziet waar de markt zich naartoe beweegt, merkt een veranderende klantvraag en je zoekt naar een concrete invulling van de digitale roadmap met een helder actieplan. 

Samen met OrangeTalent ga je jouw ambitie vertalen naar een passende digitale strategie met als doel te komen tot een praktisch uit te voeren plan. 

Investering: € 8000

 • Verdieping in jouw ambitie en doelstelling
 • Uitwerking van kansen en middelen 
 • Brainstorm invulling van de digitale roadmap 
 • Oplevering digitale strategie op één A4

 

Jouw uitdagingen.

 • Ik zie een veranderende klantvraag en ik wil daar op in kunnen spelen.
 • Mijn (potentiële) klantengroep moet ik op andere manieren bereiken en online liggen de meeste kansen.
 • We willen nog relevanter worden voor onze klanten en digitale middelen zijn daarin onmisbaar.
 • Ik heb met weinig middelen inmiddels een flinke stap gemaakt online. Het nu tijd voor de volgende stap! Maar hoe?
 • Ik loop tegen een glazen plafond aan. Veranderingen hebben weinig invloed meer en ik weet niet wat ik nog meer kan proberen.

Wat gaan we doen?

We luisteren, leren jou en jouw bedrijf kennen en denken mee. Vervolgens bepalen we samen jouw digitale doelstelling en gaan we op zoek naar de juiste middelen die we in kunnen gaan zetten en wanneer. Dit levert jou een concreet plan van aanpak op met de zekerheid dat jouw bedrijf digitaal gaat uitblinken.  

Wat levert jou dit op?

Een overzicht van de kansen en middelen die jouw ambitie en doelstellingen gaan helpen waar te maken. Een realistische aanpak waarbij de stappen niet "te groot" zijn om te maken. Je komt in beweging en bent in staat op consistente wijze je digitale roadmap te gaan bewandelen om uiteindelijk uit te komen op jouw gestelde doel. 

Het begint met jouw ambitie. Wij helpen je digitaal uit te blinken. 

Voordelen

Jouw ambitie bespreken met digital minds. Ervaring hebben op het vermarkten van digitale concepten in B2B, D2C en B2C. Komen tot een concreet plan van aanpak gebaseerd op bewezen concepten.

Al sinds de start denkt OrangeTalent mee in het opzetten van de digitale strategie van tal van bedrijven. En met succes; zo heeft De Barbecue & Buffetten Boer zich kunnen ontwikkelen van slagerswinkel tot online miljoenenbusiness. Heeft Veral Nederland zich van lokale speler het kunnen schoppen tot dé speler rondom boilers en airco's binnen de installatiebranche. 

Dit ben jij en dit krijg je

Dit ben jij
 • Je bent eigenaar, directeur of manager binnen jouw bedrijf
 • Je zet (samen) de stip op de horizon
 • Je wilt digitaal versnellen en meer impact maken
Dit krijg jij
 • Toegang tot een team van specialisten met 150 jaar aan kennis en ervaring om digitaal uit te blinken
 • Een uitgewerkt digitale strategie op één A4 (keep it short & simple)
 • Vanuit het strategische plan een concreet actieplan om de volgende dag al aan te kunnen beginnen

Stappenplan

1
Let's meet!
2
Verdieping
3
Brainstorm
4
Resultaat

Review

“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”
“Wij ervaren de samenwerking als persoonlijk, met begrip en kennis van ons bedrijf.”
“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”

Plan de sessie "Digitale strategie en uitvoering" in

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen.