Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: Google Ads<br>
<strong>account review</strong><span>.</span>

Google Ads
account review.

Je Google Ads campagnes slurpen budget op en resultaat blijft uit. Je bent op zoek naar iemand om het aan uit te besteden, maar je krijgt alleen langdurige contracten voorgeschoteld en een vage aanpak. Dat kan ook anders.

Een Google Ads expert van OrangeTalent voert eenmalig een Google Ads scan uit en legt bloot waar je geld verspild en wat jij concreet kan doen om je resultaten flink te verbeteren. Zo maak jij kennis met onze aanpak en onze SEA-expert op eenmalige basis. 

Enthousiast over onze aanpak en voorstellen? Dan kan jij zorgeloos je Google Ads uitbesteden aan een bureau dat daadwerkelijk moeite doet om jouw bedrijf verder te helpen.

Investering: eenmalig € 880

 • We kijken of al je instellingen optimaal staan om je doelstellingen te realiseren
 • Je krijgt concrete acties om je campagnes te verbeteren
 • Werk samen met een bureau dat in de Emerce Top 100 staat, een European Search Award op zak heeft, in de finale van Friends of Search stond en die juryleden aanlevert bij de Dutch Search Awards. 
of neem direct contact op

 

Waarom geen gratis Google Ads scan?

Er zijn bureaus die een gratis scan uitvoeren. Dat is een keuze. Wij staan voor een persoonlijke, enthousiaste en een proactieve samenwerking. Geen korte termijn samenwerking waarbij je niks van elkaar hoort, maar echt samenwerken aan de groei van jouw bedrijf. Wij verdiepen ons in je organisatie, je markt, jouw ambities en je plannen. Voor een duppie op de eerste rij? Dan kan je beter ergens anders kijken.

Wij leveren een advies en actieplan dat verder gaat dan een geautomatiseerd rapport met quick wins en actiepunten die je niks zeggen. Onze experts steken tijd en moeite in de Google Ads scan zodat het daadwerkelijk helpt je bedrijf te laten groeien. Die eenmalige investering ga jij dus keihard terugverdienen. 

Komt dit je bekend voor?

 • Je campagnes worden beheerd door een andere partij of je doet dit zelf, maar je vraagt je af of er geen kansen gemist worden.
 • Je campagnes leveren niet genoeg op, maar je weet niet hoe je dit kan verbeteren.
 • Je weet niet wat er allemaal mogelijk is met Google Ads om meer resultaat te halen.
 • Je bent klaar met de gratis scans - daar komen niet de juiste actiepunten uit.

Zo pakt onze expert de Google Ads scan aan

We gaan eerst kennismaken, we willen zoveel mogelijk weten van jouw bedrijf. Jij gaat ervaren of er een goede klik is. Zodra we jouw doelstellingen, ambitie en prioriteiten weten, gaan we aan de slag met de Google Ads scan.

 • Hoe staan je extensies?
 • Hoe staan zoekwoorden en advertenties ingesteld? 
 • Klopt dit met jouw doelstellingen of moet je instellingen aanpassen?
 • Zijn er nieuwe mogelijkheden die bijdragen aan je doelstellingen? 
 • Welke instellingen heb je ingeschakeld en welke niet?
 • Klopt je campagne-structuur?
 • Gebruik je de juiste campagne-types? 
 • Staat je budget en biedstrategie wel goed ingesteld?
Op basis van onze bevindigen maken we een concreet stappenplan met aanpassingen om door te voeren in je Google Ads account. Onze Google Ads expert presenteert de bevindingen aan je. Samen stemmen we een passend vervolg af.
Thumbnail voor: We deden eerder Google Ads scans voor: 

We deden eerder Google Ads scans voor: 

 • Loon Salarissoftware. Met actiepunten uit de Google Ads scan hebben we voor een verlaging van 25% in kosten per aanmelding voor de software gezorgd vanuit Google Ads verkeer. Lees hoe dit we gedaan hebben.

 

 • Dozenhal. Dankzij de Google Ads scan hebben we gezorgd voor een kostenvermindering van 33% per offerte aanvraag en 107% meer offerte aanvragen per maand vanuit Google Ads campagnes. Lees meer over deze case.

 

 • Rent4All. Op basis van zoekwoordonderzoek en de Google Ads scan hebben we 66,7% meer huur-aanvragen gerealiseerd met hetzelfde budget in Google Ads. 
of neem direct contact op

Stappenplan

1
Kennismaking
2
Uitvoering
3
Oplevering
4
Resultaat

Vraag een Google Ads scan aan

Ervaar op een laagdrempelige manier hoe het is om samen te werken met een bureau dat in de Emerce Top 100 staat, een European Search Award op zak heeft, in de finale van Friends of Search stond en die juryleden aanlevert bij de Dutch Search Awards.

Breng je Google Ads resultaten naar het niveau dat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 

Review

“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”
“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met OrangeTalent als online partner. We zijn in die tijd als bedrijf gegroeid van 2 medewerkers naar 500+ medewerkers.”
“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)