Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: Google Analytics 4<br>
<strong>Setup</strong><span>.</span>

Google Analytics 4
Setup.

Is jouw website of webshop een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie? Dan is Google Analytics 4 onmisbaar.

Per 1 juli 2023 is Google Analytics 4 de standaard en kan je geen gebruik meer maken Google UA. Google Analytics 4 is dus onmisbaar om datagerichte beslissingen te maken zodat je webshop of website groeit. 

De developers en marketeers van OrangeTalent realiseren een vlekkeloze transitie naar Google Analytics 4 doordat onze marketeers en developers snappen hoe belangrijk GA4 is en de technische kennis hebben om het voor je te verzorgen. We zorgen dat je de juiste data meet die past bij jouw werkwijze. Zo ga jij online doorgroeien doordat je datagerichte beslissingen maakt met Google Analytics 4. 

  • Ruim 90 implementaties van Google Analytics 4 verzorgd
  • Jij wordt volledig ontzorgd - wij zorgen dat je de juiste data meet
  • Krijg uitleg en advies van een digitale expert

Herken jij je in deze punten?

  • Je bent verantwoordelijk voor het succes van de website of webshop.
  • Je ziet de melding in Google Analytics over GA4, maar hebt geen tijd of kennis om dit goed te doen.
  • Je wil goed voorbereid zijn op de toekomst: meten is weten dus je hebt Google Analytics data wel nodig.
Thumbnail voor: Sla een Google Analytics 4 Setup dan niet over!

Sla een Google Analytics 4 Setup dan niet over!

Op 1 juli 2023 stopt Google Universal Analytics met het meten van data. Google Analytics 4 is vanaf dan de nieuwe standaard.

Google Analytics 4 moet ingesteld worden als je waardevolle data en inzichten wil blijven verzamelen. Het advies is om dit zo snel mogelijk in te stellen: de data van je huidige Google Analytics zal namelijk per 1 januari 2024 verwijderd worden. Hoe meer data je opbouwt in Google Analytics 4, hoe meer profijt je daar van hebt in de toekomst.

 

Stappenplan

1
Kennismaking
2
Inventarisatie
3
Uitvoering & oplevering
4
Resultaat

Review

“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”
“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met OrangeTalent als online partner. We zijn in die tijd als bedrijf gegroeid van 2 medewerkers naar 500+ medewerkers.”
“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”

Vraag jouw GA4 installatie aan

Op basis van jouw situatie maken we een plan. Vul het formulier hieronder in - wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)