Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: Google BigQuery<br>
<strong>setup</strong><span>.</span>

Google BigQuery
setup.

Data is onmisbaar om je bedrijf te laten groeien. Wanneer jij de juiste inzichten mist, wordt je resultaat ook slecht. 

Je draait campagnes in platforms zoals Facebook, Google en Instagram waardoor je tijdrovende rapportages moet maken. Daarbij is data eigendom van die platforms en de data in GA-4 data is maar 14 maanden beschikbaar. 

Met Google BigQuery zorgen we dat je de juiste data in eigen beheer neemt en dat je databronnen aan elkaar koppelt voor de ultieme realtime inzichten. Zo krijg jij een overzichtelijk dashboard zodat je datagedreven beslissingen kan maken waardoor je bedrijf groeit. 

  • Start met een standaard rapportage voor leadgeneratie of e-commerce en bouw deze verder uit.
  • Neem data in eigen beheer met een data-warehouse als Google BigQuery.
  • Werk aan je online strategie met de juiste data zodat jij de held van je bedrijf bent.

Herken jij je in deze punten?

  • Je bent veel tijd kwijt met maken van rapportages vanuit diverse platforms
  • Je data praat niet met elkaar waardoor je niet weet wat de daadwerkelijke impact is van je strategie.
  • Je wil je (marketing) data in eigen beheer hebben en niet afhankelijk zijn van marketingplatforms.
Thumbnail voor: Zo werkt het!

Zo werkt het!

OrangeTalent ontzorgt je met de opzet van een standaard e-commerce of leadgeneratie dashboard. Je start met een gesprek waarin een meetplan opgesteld wordt. Vervolgens zet OrangeTalent een Google BigQuery omgeving op en worden jouw databronnen gekoppeld aan Google BigQuery. Zo haal je realtime data op. Vanuit de data-warehouse sturen we data door naar een rapportage tool zoals Looker Studio. Hier kan jij vervolgens mee aan de slag om je online marketing te optimaliseren. 

Cijfers zijn maar cijfers als je ze niet begrijpt

Vanuit data ontstaan uiterst effectieve strategieën. De digitale experts van OrangeTalent helpen je hiermee. Niet alleen zorgen wij met maandelijkse doorontwikkelingen dat jij de juiste inzichten ziet in je dashboard, onze digital marketing consultants duiken ook graag met jou de inhoud in zodat we samen tot nieuwe tactieken komen om je resultaten te verbeteren. Zo ga je concrete actiepunten krijgen om je resultaten te verbeteren.

Stappenplan

1
Kennismaking
2
Inventarisatie
3
Uitvoering & oplevering
4
Resultaat

Review

“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”
“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met OrangeTalent als online partner. We zijn in die tijd als bedrijf gegroeid van 2 medewerkers naar 500+ medewerkers.”
“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”

Vraag jouw dashboard aan

Op basis van jouw situatie maken we een plan. Vul het formulier hieronder in - wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Bekijk hier onze prijzen! 

 

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)