Ga naar content
OrangeTalent

Stop met het verspillen van je Google Ads budget

Je draait momenteel Google Ads campagnes, maar het is een bodemloze put. De ene euro na de andere stop je er in, maar er komt niks uit. Door een gebrek aan tijd en kennis is zelf optimaliseren geen optie. Je huidige bureau krijgt het ook niet aan de praat. 

Ontmoet de Google Ads experts van OrangeTalent, waarvan je zou willen dat je ze eerder had gevonden! Vanuit een gedetailleerd en actiegericht plan verbeteren we je Google Ads resultaten. We lichten al jouw campagnes door. We geven deze een flinke upgrade zodat je euro's gaat verdienen, je bedrijf uitblinkt en harder groeit. 

Waarom een Google Ads scan? 

Advertentiebudget uitgeven moet je blij maken, niet frustreren. Met een gedetailleerde Google Ads scan leggen we een concreet actieplan neer om jouw campagneresultaten te verbeteren. Jouw campagnes moeten bijdragen aan je doelstellingen. Daarom laten wij weten waar kansen liggen en waar je beter mee kan stoppen.

Daarnaast ontwikkelt Google Ads zich razendsnel door: er zijn continue features om te testen en instellingen om te controleren. Google Ads gaat veel verder dan zoekwoorden en advertenties. Laat daarom je Google Ads account doorlichten en check of alles bijdraagt aan jouw bedrijf zodat je geen geld verspilt. 

Over OrangeTalent

Een awardwinning bureau dat ideeën tot leven wekt. We hebben een talent voor het ontdekken van kansen in de digitale wereld. En de expertise om goede ideeën te vertalen naar klinkende resultaten. 

Thumbnail voor: In 3 stappen naar betere Google Ads campagnes

Wat houdt de Google Ads scan in?

Met een kennismakingsgesprek leren wij je bedrijf kennen. Zo komen wij erachter waar campagnes aan moeten bijdragen. Tijdens een vervolgafspraak presenteren we de uitkomsten en actiepunten vanuit de scan. We denken mee van strategie tot uitvoering en komen met een doelgerichte aanpak. 

Ontdek kansen voor jouw Google Ads campagnes

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.