Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: <strong>Microsoft Ads Setup</strong><br><span></span>

Microsoft Ads Setup

Je Google Ads campagnes draaien goed en leveren goede resultaten, maar je hebt steeds meer budget nodig om dezelfde resultaten te behalen doordat er steeds meer concurrentie bijkomt. Google Ads is enorm populair, ook bij je concurrenten. Hierdoor kunnen de kosten per conversie toenemen, zonder dat je daar heel veel aan kan doen.

10% van het marktaandeel in zoekmachines is in handen van Bing. Grote kans dus dat 10% van jouw doelgroep via Bing zoekt, een gemiste kans wanneer je daar nog niet zichtbaar bent met jouw advertenties.

Adverteren op Bing betekent:

  • Gemiddeld lagere kosten per klik omdat er minder concurrentie is.
  • Een aanvullend kanaal om conversies te genereren tegen minder advertentiebudget.
  • De overige 10% van je doelgroep bereiken.

Herken jij je in deze punten?

  • Je bent op zoek naar nieuwe klanten binnen je doelgroep tegen een lagere kosten per conversie.
  • De concurrentie op Google Ads stijgt waardoor kosten per klik en kosten per conversie toenemen.
  • Je wil je concurrenten een stap voor zijn door je zichtbaarheid te verbreden.
Thumbnail voor: De mogelijkheden

De mogelijkheden

We werken met 3 pakketten, waarbij jij de keuze hebt hoe geavanceerd je de setup wil. Wij gaan graag met je in gesprek over je doelstellingen en op welke woorden jij gevonden wilt worden, zodat we gericht aan de slag kunnen. Heb je behoefte aan een zoekwoordonderzoek om te weten waarop je doelgroep zoekt? Daar helpen wij graag bij, ga voor meer info hierover naar deze pagina.

Onze experts nemen jou graag mee in de wereld van Microsoft Advertising en bekijken hierbij wat voor jouw bedrijf de beste strategie is. We bieden hierbij 3 opties aan.

Thumbnail voor: Waarom Microsoft Advertising ook interessant is voor B2B

Waarom Microsoft Advertising ook interessant is voor B2B

Er zijn veel bedrijven die werken met Microsoft en de zoekmachine van Microsoft als standaard hebben gesteld op hun browser Microsoft Edge, zij gebruiken dan vaak standaard Bing als zoekmachine in plaats van Google. Dit zorgt ervoor dat dit een mooie kans is om je B2B doelgroep te bedienen. Doordat er gebruik gemaakt kan worden van targeting profielen vanuit LinkedIn (op functie, bedrijfsnaam en branche) is een zeer specifieke benadering mogelijk.

Stappenplan

1
Kennismaking
2
Inventarisatie
3
Uitvoering & oplevering
4
Resultaat

Review

“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”
“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”
“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met OrangeTalent als online partner. We zijn in die tijd als bedrijf gegroeid van 2 medewerkers naar 500+ medewerkers.”

Vraag jouw Setup aan

Vul het formulier hieronder in - wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)