Notes » Inspiratie » Het grote OrangeTalent kerstdiner
Het grote OrangeTalent kerstdiner

Het grote OrangeTalent kerstdiner

Ingrediënten voor het "Grote OrangeTalent kestdiner": tenue de ville en een knorrende maag. Afgelopen 8 december hebben wij genoten van een culinair hoogstandje. Om 17.15 uur werd de bus voorgereden en zijn we afgezet bij de kookstudio in Nijkerk. Het was nog even spannend of we wel wat op ons bord kregen, want we moesten alles zelf bereiden. Duivenfilets, Bambi, paddo's en een nagerecht met maar 10% suiker en 90% mango... Of het smaakte? Het was heerlijk. Onze specialisten blijken goede koks te zijn!

Wat staat ons te wachten?


Het voorgerecht wordt klaar gemaakt, mmmm sla ;-).


Team tussengerecht bepaalt hun strategie. Het tussengerecht bestond uit een overheerlijke risotto met paddo's.


Ondertussen wordt er gelachen, geborreld en jaa...... FOTO'S

Maarten bereidt tien heerlijke duifjes (sorry dierenvrienden)...


en iets met pompoen, toch Niels?


Blijven roeren

Aan tafel!



10 procent suiker en 90 procent mango, ijs ijs baby :-)...

Joeri op zijn best... & Rick verkoopt een dessertwijn.

Namens het hele team: BEDANKT Niels!


Team, met steunend thuisfront!


Team "Online eindbazen".




De foto's zeggen genoeg: wij hebben ontzettend genoten!