Notes » Nieuws » Teamuitje de luxe - ter ere van 12,5 jaar OrangeTalent!
Teamuitje de luxe - ter ere van 12,5 jaar OrangeTalent!

Teamuitje de luxe - ter ere van 12,5 jaar OrangeTalent!

OrangeTalent bestaat 12,5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Een weekend vol uitdagende, ontspannende en culinaire activiteiten stond op het programma voor het team. Maar wat precies was nog een verrassing ;)

Zaterdagochtend om 07.45 uur verzamelden we bij kantoor waarna we naar de eerste locatie toereden. Er werd ons verteld dat we gingen samenwerken, in competite gingen, dat ons richtingsgevoel zou worden getest en dat we veel spierpijn zouden overhouden aan het weekend.

De eerste activiteit was er 1 met innovatieve spellen: een Escape Room met Virtual Reality en een kamer waar we een gave VR-ervaring meemaakten. Inmiddels waren we er achter waar we het weekend zouden verblijven, namelijk in Utrecht!

De VR room was spannend, gek, leuk, eng, verwarrend, vermoeiend en grappig tegelijk. We gingen onder andere op een hele hoge schommel, klimmen in de Grand Canyon, boxen alsof ons leven er vanaf hing, op gevaarlijke wolkenkrabbers staan, bootje varen op een mooie vakantiebestemming, racen, vechten, schilderen en nog veel meer! 

Er werd heel wat angst uit gegild en geschreeuwd (en door de omstanders gelachen)

Ook de Escape Room was erg leuk. Het was een race tegen de klok, maar we zijn er allemaal (net niet op tijd) uitgekomen! Wel zijn wij één van de weinige in Nederland die kunnen zeggen dat we in de tijd gereisd hebben... :) 

En nu eerst even lekker een broodje eten bij Ford bij Vechten...Na de lunch was het tijd voor de volgende uitdaging. Rijden in een 2CV, oftewel een eend (of zoals de Belgen het noemen: een geit)! En dat niet alleen, tegelijkertijd moesten we de route goed rijden, puzzels oplossen en toeteren naar mede weggebruikers. Super leuk!


Toen we allemaal weer veilig terug waren hebben we gegeten in een overheerlijk Italiaans restaurant en de avond afgesloten in een Utrechtse kroeg.

De zondag stond in het teken van een spetterend spektakel, de waterski's werden ondergebonden en even later vlogen we over het wateroppervlak... Niet dus, het was wel even oefenen!

Het was wel even oefenen!
En zo kwam er een einde aan een topweekend, waar nog lang over nagepraat zal worden!