Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Online marketing
Thumbnail voor: Conversie <strong>optimalisatie</strong><span>.</span>

Conversie optimalisatie.

Haken jouw bezoekers af waardoor leads of orders uitblijven? Tijd om actie te nemen.

Wij laten je zien waar de knelpunten zitten en wat de oplossingen zijn. Of het nu aan het ontwerp, de tekst of de techniek ligt: onze experts weten hoe ze deze drempels wegnemen. Zodat jouw bezoekers sneller een aanvraag of bestelling doen en jij meer resultaat krijgt. 

Komen deze uitdagingen je bekend voor?

  • Je hebt wel bezoekers op je site of shop, maar de orders of aanvragen blijven uit
  • Je meetbaarheid van je site of shop is ingericht, maar je twijfelt of alle data wel klopt
  • Je kijkt naar de statistieken, maar wat zijn de juiste conclusies en de stappen om nu te nemen?
Thumbnail voor: De weg naar meer conversie

De weg naar meer conversie

Door CRO-analyses uit te voeren met tools als Google Analytics, Microsoft Clarity en Usability-testing sporen we de belangrijkste kansen op. OrangeTalent bedenkt vanuit design, marketing en techniek de beste ervaring voor je bezoeker, zodat jij een optimale ervaring biedt die bezoekers omzet naar klanten of leads.

Thumbnail voor: Krijg uitgesproken meningen van je doelgroep

Krijg uitgesproken meningen van je doelgroep

Met kwalitatief onderzoek nodigen we je doelgroep uit om jouw website of webshop te ervaren. Zij krijgen opdrachten mee om uit te voeren op jouw website, waarbij zij hardop uitspreken wat zij online ervaren. Ondersteund door eye-tracking opnames krijg je inzicht in het echte gedrag van je doelgroep. En dat levert verrassende en nieuwe inzichten op om je website of webshop weer naar een hoger niveau te tillen.

Thumbnail voor: Start met een CRO-scan

Start met een CRO-scan

Eerst vrijblijvend starten met een eenmalige CRO-scan? Dat kan! Een CRO-specialist van OrangeTalent duikt in jouw website en analyseert de grootste knelpunten in het conversieproces. Jij ontvangt minstens 10 concrete die je op korte termijn kan doorvoeren om je conversie een boost te geven!
“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”
“OrangeTalent luistert goed naar onze wensen hierdoor is ons bedrijf veel efficiënter geworden en kunnen we blijven doorgroeien.”
“Wij ervaren de samenwerking als persoonlijk, met begrip en kennis van ons bedrijf.”

Je hebt je ambitie bepaald, zet nu je eerste stap.

1
1. Neem contact op
2
2. Kennismaken
3
3. Onderzoek en aanpak
4
4. Begroting en start samenwerking

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)