Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Online marketing
Thumbnail voor: Email marketing & <strong>automation</strong><span>.</span>

Email marketing & automation.

Je hebt veel moeite gedaan om klanten voor je te winnen, zonde als het bij eenmaal blijft. De mailadressen van jouw klanten zijn goud waard, haal je daar het maximale uit?

Met een slimme e-mail-strategie en een creatieve invulling zorgen wij ervoor dat jij het maximale haalt uit je klantenbestand. Zo blijf jij top-of-mind bij jouw klanten, bestellen zij vaker en geef je ze een optimale klantbeleving.

Komen deze uitdagingen je bekend voor?

  • Je hebt een mailbestand opgebouwd, maar doet hier niks mee terwijl je eigenlijk beter weet
  • Je worstelt: wie kan ik wat sturen?
  • Je hebt geen idee of de e-mail aankomt, goed gelezen wordt of wat e-mail oplevert
  • Je krijgt meer uitschrijvingen dan inschrijvingen, e-mails worden nauwelijks geopend en gelezen
  • Je hebt: "Schrijf je in voor de nieuwsbrief" op je website staan, maar bijna niemand doet dat
Thumbnail voor: Verhoog waarde uit je klantrelaties

Verhoog waarde uit je klantrelaties

Klantrelaties uitbouwen doe je door relevante en gepersonaliseerde content te delen. Werken met segmentaties is onmisbaar: een loyale klant stuur je andere content dan een klant die eenmalig iets besteld heeft. Wij bouwen aan een waardevolle band met je relaties en zetten ze om naar fans van jouw bedrijf. 

Mailsoftware om mee uit te blinken!

De digitale experts van OrangeTalent hebben veel ervaring met deze mailsoftware. Gebruik jij andere software voor jouw email marketing? Geen probleem - wij kijken graag met je mee of deze software voldoet om je ambities te behalen. Sluit het aan? Dan gaan we er mee verder. Sluit het niet aan? Dan bekijken we welke mailsoftware het beste is voor jouw bedrijf. Zo zit je altijd goed! 
Spotler
Active Campaign
Mailchimp Partner
Thumbnail voor: Automatische communicatie met mailautomation

Automatische communicatie met mailautomation

Met e-mail automation zorgen we ervoor dat belangrijke processen automatisch worden uitgevoerd. We geven een slimme en creatieve invulling aan de klantreis. Op basis van data en inzicht optimaliseren we jouw e-mail automations. Wij zorgen ervoor dat je meer resultaat uit e-mail automations gaat halen. 

“Wij ervaren de samenwerking als persoonlijk, met begrip en kennis van ons bedrijf.”
“OrangeTalent luistert goed naar onze wensen hierdoor is ons bedrijf veel efficiënter geworden en kunnen we blijven doorgroeien.”
“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met OrangeTalent als online partner. We zijn in die tijd als bedrijf gegroeid van 2 medewerkers naar 500+ medewerkers.”

Je hebt je ambitie bepaald, zet nu je eerste stap.

1
1. Neem contact op
2
2. Kennismaken
3
3. Onderzoek en aanpak
4
4. Begroting en start samenwerking

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)