Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Online marketing
Thumbnail voor: Search Engine <strong>Advertising</strong><span>.</span>

Search Engine Advertising.

Je campagnes slurpen je budget op, terwijl resultaat uitblijft of terugloopt. Zonde! Jouw budget moet resultaat opleveren. Een euro geef je maar één keer uit. 

Als Google Partner gebruiken we slimme tactieken en de laatste technieken. Wij zorgen dat jouw advertentiebudget leads en orders opleveren, zodat jouw bedrijf winstgevend groeit! 

Komen deze uitdagingen je bekend voor?

  • Je campagnes draaien op de automatische piloot en op aanbeveling van Google, is dit optimaal?
  • Je advertentiebudget levert niet genoeg op en je vraagt je af wat je moet doen om dit te veranderen
  • Het kost je teveel tijd om campagnes goed te beheren en je gevoel zegt dat je hierdoor kansen mist
  • Je campagnes zijn al lange tijd niet meer aangepast en door alle nieuwe ontwikkelingen zie je door de bomen het bos niet meer
Thumbnail voor: Werk met doelgerichte campagnes

Werk met doelgerichte campagnes

Met een realistisch en ambitieus campagneplan zetten we campagnes op die naadloos aansluiten bij je bedrijfsdoelen. Data en automation vormen de basis voor uitblinkende campagnes.

Door jouw klantbelofte om te zetten naar onderscheidende advertenties zorgen we dat je uitblinkt tussen concurrenten.

Thumbnail voor: Focus op campagnes die impact maken

Focus op campagnes die impact maken

De SEA experts van OrangeTalent delen inzichten, sturen bij op resultaat en komen proactief met suggesties om campagnes te optimaliseren. We blijven in gesprek. Zo zijn jouw campagnes altijd up-to-date, pakken we samen kansen voor meer resultaat en zorgen we dat jouw bedrijf groeit. 

 

“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”
“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”
“Wij ervaren de samenwerking als persoonlijk, met begrip en kennis van ons bedrijf.”

Je hebt je ambitie bepaald, zet nu je eerste stap

1
1. Neem contact op
2
2. Kennismaken
3
3. Onderzoek en aanpak
4
4. Begroting en start samenwerking

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)