Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Online marketing
Thumbnail voor: Social media & <strong>advertising</strong><span>.</span>

Social media & advertising.

Je ziet kansen op social media, die wil je toch niet missen?

OrangeTalent zorgt dat je structureel uitblinkt bij je doelgroep. Wij zetten je bedrijf op creatieve wijze in het daglicht zodat jij top-of-mind bent bij je doelgroep wanneer ze je nodig hebben. Zo wordt jouw doelgroep fan van jouw merk. 

Komen deze uitdagingen je bekend voor?

  • Je familie, vrienden en collega's zijn de enigen die je posts liken.
  • Je plaatst af en toe wat op social media, maar echt resultaat haal je niet.
  • Je ziet je concurrenten de ene creatieve post na de andere maken, maar zelf kom je er niet op.
  • Je hebt ideeën, maar het uitwerken en plaatsen is lastig of je hebt er geen zin in en tijd voor
Thumbnail voor: Bereik je doelgroep via het juiste kanaal op creatieve wijze

Bereik je doelgroep via het juiste kanaal op creatieve wijze

Wij beheren jouw social media kanalen op effectieve wijze volgens een goed onderbouwde social media strategie zodat jouw bedrijf structureel onder de aandacht komt. Vanuit een brainstorm maken we social media content volgens pijlers en verspreiden deze op kanalen waar jouw doelgroep aanwezig is. Tijdens de samenwerking komen met nieuwe ideeen en spelen in op ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche. 

Thumbnail voor: Social media advertising

Social media advertising

Je wilt je doelgroep proactief benaderen. Social advertising is een effectieve manier om dit te realiseren. Dit wil je doen zonder waardevol advertentiebudget te verspillen. Een goede strategie is hierin onmisbaar. 

Samen met het social team van OrangeTalent bepalen we het doel om te behalen en de doelgroepen om te bereiken. Per doelgroep bepalen we de juiste creatieve boodschap en het juiste kanaal om in te zetten.  Vervolgens zetten we de campagnes die voor jouw bedrijf werken. 

“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”
“OrangeTalent luistert goed naar onze wensen hierdoor is ons bedrijf veel efficiënter geworden en kunnen we blijven doorgroeien.”
“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”

Je hebt je ambitie bepaald, zet nu je eerste stap.

1
1. Neem contact op
2
2. Kennismaken
3
3. Onderzoek en aanpak
4
4. Begroting en start samenwerking

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)