Ga naar content
Terug naar Onze diensten

Mobiele Apps

Je business in je broekzak

Om overal en altijd je belangrijkste informatie bij de hand te hebben. Om efficiënter te werken. Om te zorgen dat je medewerkers slimme functionaliteiten bij zich hebben voor hun dagelijkse werk.

OrangeTalent ontwikkelt progressive web apps (PWA's), voor B2C en B2B. Voor iOS en Android. App's die er niet alleen mooi uitzien, maar ook mooi werken. Samen onderzoeken we hoe een app jouw organisatie effectiever kan maken. Daarna gaan wij aan de slag. Met UX, design en development.

Wat is een Progressive Web App (PWA)?

De Progressive Web App, kortweg PWA, is eigenlijk een normale website, maar met de functionaliteiten van een native app. Het verschil met een website is dat een PWA werkt met zogenaamde een application shell (app shell). De PWA biedt een aantal voordelen ten opzichte van de reguliere apps. Een PWA neemt bijvoorbeeld vrijwel geen ruimte in op je device omdat je deze niet hoeft te installeren. Daarnaast kan de PWA ook offline gebruikt worden. 

In onze blog de verschillen en overeenkomsten tussen een Native App en een PWA lees je hier meer over.

Deze kansen biedt de PWA voor jouw organisatie:

  • Webshops - het aandeel online aankopen via mobiel stijgt jaarlijks nog explosief
  • Planning en organisatie - ideaal wanneer personeel op locatie werkt 
  • Trainingen en opleidingen – (her)certificering, herinneringen (push), overzichten. Persoonlijk en op maat.
  • Reserveringen – zalen, locaties, etc.
  • Cyclische activiteiten – zoals abonnementen, levensfases (van mens en dier).

Lanceren en optimaliseren

En is je app af? Dan werken we samen verder aan succes. Bijvoorbeeld met een opvallende lanceringscampagne of een data-analyse om de app verder te ontwikkelen. Lees verder over onze online marketing mogelijkheden.
Medewerker OrangeTalent achter laptop

Een mobiele app ontwikkelen voor jouw organisatie?

Ben je enthousiast geworden over de PWA en wil je er direct mee aan de slag? Of heb je misschien eerst nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, want digitaal succes is dichterbij dan je denkt.