Waar we voor staan

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ’in’. Gelukkig maar! Steeds meer bedrijven gaan niet alleen voor de hoogste winst (Profit).

Ze houden ook heel bewust rekening met de gevolgen van hun activiteiten op het milieu (Planet) en de mensen binnen en buiten het bedrijf (People).

Zo ook OrangeTalent. Niet als een vorm van ‘window-dressing’ of ‘omdat het zo hoort’. Wij geloven oprecht dat duurzaamheid bijdraagt aan een betere wereld.

Onderwijs

People People

De relatie van OrangeTalent met haar opdrachtgevers kenmerkt zich door duurzaamheid en wederzijds respect. Wij werken niet voor, maar sámen met onze opdrachtgevers.

OrangeTalent investeert graag in medewerkers die zich verbonden voelen met ons bedrijf en dat uitstralen. Wij bieden ze de mogelijkheid van scholing en cursussen. Zo blijven we voorop lopen in een branche, die zich razendsnel ontwikkelt.

Studenten kunnen bij OrangeTalent een leerzame stage volgen of afstuderen. Ecabo, Savantis en GOC erkend leerbedrijf zijn onze partners.

Weide

Planet Planet

Het bedrijfsgebouw is uitgerust met duurzame installaties zoals energiezuinige verlichting, aanwezigheidsmelders en HR-CV ketels.

De temperatuur wordt per ruimte geregeld. Kostbare, onnodige verwarming of koeling wordt vermeden. De computers, beeldschermen en servers zijn energiezuinig.

Het bedrijfsafval wordt gescheiden ingezameld en afgevoerd.

De in ons bedrijfspand aanwezige blusmiddelen en noodverlichting worden jaarlijks gekeurd.

Fietsen

Profit Profit

Een leefbare samenleving creëer je met z'n allen. OrangeTalent levert daaraan graag een bijdrage. In de vorm van financiële ondersteuning, maar ook door de handen uit de mouwen te steken.

Niels Callenbach is penningmeester van het Ondernemers Netwerk Ermelo (ONE) en secretaris van Jonge Ondernemers Ermelo (JOE).

Wij bieden financiële ondersteuning aan:

  • Molen de Koe
  • KiKa
  • Stal van Zundert
  • Eat & Beat
  • FC Horst
  • Het Veluwe Ros