Boiler Garant

Boiler Garant

Boiler Garant is een betrouwbare partij in de boiler markt. Boiler Garant voert alleen het merk Tesy in het assortiment voor concurrerende prijzen. Met een lange garantie, een installatieservice en een snelle levering veroveren zij marktaandeel in een volwassen markt.

Logo van Boiler Garant
Unique selling points van Boiler Garant

Onderscheidend worden

Marktaandeel veroveren in een volwassen markt: het is een enorme uitdaging. Wel een uitdaging die wij met beide handen hebben aangepakt. We zijn begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe website die de USP’s van Boiler Garant duidelijk naar voren laat komen. De implementatie van een gebruiksvriendelijk filter zorgt voor de juiste begeleiding van de bezoeker door het aankoopproces.

Schermopname van de categorie pagina
Schermopname van de product pagina
Schermopname van de help

Organische vindbaarheid

De organische posities verbeteren was één van de doelstellingen die al snel geformuleerd werd. Door relevante content op de website te plaatsen, linkbuilding toe te passen en het maken van landingspagina’s is het aantal organische bezoeken fors verhoogd. Een knap staaltje SEO-optimalisatie.

Landingspagina van Boiler Garant
Landingspagina’s zijn een effectieve manier om de vindbaarheid te verhogen.
Aansluiten van een boiler

Op stoom raken

Met een converterende website werd het tijd om de prestaties te verhogen. Een uitdagende en ondernemende houding is hiervoor vereist van OrangeTalent en de opdrachtgever. Als gevolg zijn er meerdere online marketing activiteiten uitgevoerd. De implementatie van de boilers in Google Adwords, Google Shopping, Beslist.nl en bol.com hebben inmiddels voor een sterk marktaandeel gezorgd.


Bezoek de site

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Niels Callenbach