Crossmediale campagnes met effect

Succes gegarandeerd met online campagnes bij OrangeTalent

Bij OrangeTalent zijn we niet alleen goed in het bouwen van mooie websites en webshops. We vallen ook op door slimme, leuke en op conversie gerichte campagnes uit te voeren. Hieronder lichten we er drie uit. Wij focussen altijd op online succes, maar wanneer nodig zorgen we ook voor passende offline content.

Het werven van een medewerker voor Bouwbedrijf van de Kolk

‘We zoeken een goede en ervaren medewerker voor ons bedrijf, maar we krijgen maar weinig goede sollicitaties.' Aan OrangeTalent de vraag om via online en offline campagnes de juiste sollicitanten uit de regio Garderen te vinden. Via Social Media en in de regionale kranten zijn we op een ludieke wijze naar buiten getreden. Met mooie fotografie en passende tekst hebben we een enorm bereik gehad en natuurlijk: de ideale kandidaat gevonden.

Resultaten

37.699

bereikte personen

884

paginabezoekers

14

sollicitanten

1

nieuwe medewerker

Ingezette middelen

Mail

Website

Krant

LinkedIn

Afbeelding parc de zwijger

Huurders voor appartementen bereiken voor Parc de Zwijger

In Wezep is een voormalige kazerne volledig omgetoverd tot een complex met 90 huurappartementen. De eerste huurders waren natuurlijk snel gevonden, maar de rest... daar lag de uitdaging. Met een strakke site waar ieder appartement afzonderlijk te bekijken is en waar een huuraanvraag zo is geregeld. Via Facebook zijn we in een regio rondom Wezep gaan adverteren en inmiddels volgen ruim 650 mensen de ontwikkelingen en hebben we bijna dagelijks een aanvraag. Ook aan aandacht in de plaatselijke media ontbreekt het niet. Zo bereiken we met een relatief klein budget precies de potentiële nieuwe bewoner van Parc de Zwijger!

Resultaten

+20.000

bereikte personen p/m

25

aanmeldingen p/m

Fases binnen afzienbare tijd gevuld

Voor zowel het lage - als het hoge segment in korte tijd de juiste huurder gevonden.

Ingezette middelen

Website

Krant

Afbeelding boilergarant

Marktaandeel verkrijgen en online boilers verkopen voor BoilerGarant

Met een nieuwe webshop en een nieuwe lijn boilers een bestaande markt bestormen. Het doel? Marktaandeel verkrijgen en online boilers verkopen. OrangeTalent heeft via diverse kanalen de marketing opgestart en uitgevoerd. In 2015 gestart en in 2016 al ruim 350% gestegen in omzet. Inmiddels worden er jaarlijks duizenden boilers verkocht in België en Nederland.

Resultaten

150% omzetgroei

in 2017 ten opzichte van het jaar ervoor

115% omzetgroei

in 2018 ten opzichte van het jaar ervoor

Ingezette middelen

Beslist.nl

Adwords

Bol.com

Marktplaats

Bing.com

SEO

Google shopping

Ook een succesvolle campagne voor jouw bedrijf?

OrangeTalent heeft ruime ervaring met online campagnes via o.a. Social Media, AdWords, E-mailing en vele andere kanalen. We denken niet alleen na over hoe we jouw doelgroep gaan bereiken, maar ook over de wijze waarop we die doelgroep het beste aanspreken! Meer weten?

Neem contact op

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Maurits Schraven