Camping het Vossenhol

De juiste doelgroep aanspreken

Een nieuwe website voor Het Vossenhol past perfect in de doelstelling van de camping: “Jonge gezinnen enthousiast maken om op onze camping te verblijven." Ook op de camping zelf wordt hard gewerkt aan modernisering: van nieuwe speeltoestellen tot glamping mogelijkheden.

OrangeTalent heeft een passend ontwerp gemaakt voor de nieuwe website en deze ook geprogrammeerd. Maar niet alleen dat, ook de foto's en teksten zijn door OrangeTalent gerealiseerd.

Afbeelding camping het Vossenhol
Code van het Vossenhol

Animaties en toch snel

Zeg nou zelf: je wordt toch vrolijk van het vosje, de rondvliegende vlinder en het lieveheersbeestje? Onze front-end developer brengt de dieren echt tot leven op de site. En dat heeft geen effect op de snelheid van de website. Want de HTML en CSS is netjes en schoon (net als de camping zelf). Daarbij weten wij als geen ander hoe belangrijk snelheid van een website is. Daar houden we overigens bij al onze sites rekening mee!

Schermafbeelding van de voordelen pagina
Schermafbeelding van de zo werkt het pagina
Schermafbeelding van de veelgestelde vragen pagina
Schermafbeelding van de veelgestelde vragen pagina
Schermafbeelding van de veelgestelde vragen pagina

Een knipoog van onze ontwerper

Onze ontwerper zorgt altijd voor een grappige knipoog in zijn werk. Leuk voor onze opdrachtgevers en kenmerkend voor het werk wat hij aflevert. Voor camping Het Vossenhol heeft hij de icoontjes zelf getekend. Hij combineert de frisse kleuren met een fantastische typografie.

Icoontjes van het Vossenhol
Camping het Vossenhol
Fotografie is belangrijk om de juiste sfeer naar voren te brengen. Dat valt op in de nieuwe website van Het Vossenhol. Onze fotografe zette een duidelijk sfeer neer met de wijze waarop zij de foto's maakte.
Camping het Vossenhol

Content maakt de website

Kleren maken de man > content de website. Romantische en stijlvolle teksten, geschreven op basis van een gedegen zoekwoordenonderzoek en een interview met onze opdrachtgever.

Bezoek de website

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?

Neem contact op, de verse jus d'orange staat klaar!


Niels Callenbach