De Barbecue & Buffetten Boer

De Barbecue Boer De Buffetten Boer

Concept

De klant verwennen met een kwalitatief hoogwaardige barbecue of buffet zonder dat zij hiervoor de handen uit de mouwen moeten steken. Dat is het idee van de Barbecue en Buffetten Boer. Een ambachtelijke maaltijd waar volop van genoten wordt. Gemak en kwaliteit zijn hierbij het streven.

Pakket van de Barbecue & Buffetten Boer Pakket van de Barbecue & Buffetten Boer Pakket van de Barbecue & Buffetten Boer Pakket van de Barbecue & Buffetten Boer Pakket van de Barbecue & Buffetten Boer

Uitdaging

De Barbecue Boer en De Buffetten Boer wil klanten eenvoudig en snel een barbecue of buffet aanbieden. Niet zomaar een barbecue of buffet, nee een nauwkeurige selectie van het lekkerste vlees en de beste ingrediënten. Voor het gemak wordt alles compleet verzorgd: meegeleverd servies & bestek, geen afwas én gratis bezorging op ieder adres.

Er moet zo eenvoudig mogelijk besteld kunnen worden. Je selecteert het gewenste barbecuepakket of buffet, geeft het aantal personen door en plaatst de bestelling. Er zijn ook vegetarische, kinder, halal of glutenvrije maaltijden. Zo voldoet de Barbecue en Buffetten Boer aan ieders wensen. Je barbecue of buffet wordt aangevuld met verse salades, sauzen en stokbroden. Je kunt ook de bestelling uitbreiden met heerlijke desserts en handige verhuurartikelen zoals een partytent.

Aan OrangeTalent om dit te vertalen naar een succesverhaal. Een nieuwe offline en online uitstraling voor de Barbecue Boer en De Buffetten Boer. Wij zijn aan de slag gegaan met de huisstijl, logo, het ontwerp van de webshop, programmering, Adwords campagne, sociale media strategie, teksten, afbeeldingen en bedrijfsfilm.

Aanpak

Bij de start van dit project is duidelijk, dit concept gaat werken. Daar hebben wij alle vertrouwen in. Maar hoe brengen wij de belofte van De Barbecue Boer en De Buffetten Boer over op de klant? Wij tonen de ambacht en kwaliteit in een gebruiksvriendelijke omgeving. Hierin is het voor de bezoeker heel makkelijk om hun favoriete buffet of barbecuepakket te bestellen.

Na weken hard werken, evalueren en optimaliseren van meerdere online processen kunnen we met trots zeggen: het is ons gelukt! De Barbecue Boer en De Buffetten Boer hebben een hoog online niveau bereikt. Nu de taak om deze lijn door te trekken.

Aanpak voor de Barbecue & Buffetten Boer
Visitekaartje Visitekaartje Blueprint OrangeTalent potlood OrangeTalent liniaal

Ontwerp,
Interactie
& Uitwerking

Bij een boer denk je op zijn minst aan ambacht. Liefde voor het vak. Direct de juiste sfeer scheppen met de website is daarom erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de doelgroep zich herkent en vertrouwd voelt. Bij het ontwerp hebben wij een uitgebreid doelgroeponderzoek verricht en de bevindingen hiervan meegenomen.

Meten is weten, daarom houden wij scherp de statistieken in de gaten en spelen waar mogelijk hier op in. Zo blijft De Barbecue Boer een project wij enorm trots op zijn, maar welke ook ruimte biedt om continu te blijven verbeteren.

Bedrijfsfilm

Wat je belooft moet natuurlijk ook waargemaakt worden. Dit toont De Barbecue Boer maar al te graag aan. De bedrijfsfilm laat je het gemak en genot van een compleet verzorgde barbecue zien!

Analyseren & conversie

Direct vanaf de start is er een stijgende lijn te zien. Om de lat steeds hoger te leggen worden de resultaten nauwkeurig geanalyseerd. Iedere stap van de bezoekers op de website dient geoptimaliseerd te worden om de conversies te laten stijgen. De website en andere marketingcommunicatie tools worden continu verbeterd en dat heeft voor indrukwekkende cijfers gezorgd.

0
Unieke
bezoekers
0
Mensen
bediend
0
Likes op Facebook
0
Beoordelingen op Kiyoh

Resultaat

We zeggen het graag hardop, het resultaat mag er zijn! Het ontwerp, de programmering en de continue optimalisatie werpt zijn vruchten af. Alle elementen komen samen waardoor je gemakkelijk een compleet verzorgde barbecue of buffet bestelt.

Bekijk hier het resultaat van De Barbecue Boer en De Buffetten Boer!


DeBarbecueBoer.nl DeBuffettenBoer.nl
Resultaat

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?

Neem contact op, de verse jus d'orange staat klaar!


Maurits Schraven