De Verandastore

De Veranda Store

iPad Veranda Store

Veranda's op maat

De Veranda Store bouwt de veranda van je dromen. Zij bieden een oplossing op maat. Hout, aluminium, glas: de Veranda Store heeft veranda’s en overkappingen naar ieder zijn smaak. Bij een veranda op maat hoort natuurlijk een website op maat. Een website die alle mogelijkheden van veranda’s en overkappingen toont. Een site die inspireert en de doelgroep activeert.

Bouw jouw veranda
Referentie

Puur vakmanschap

Wat De Veranda Store zo uniek maakt is het pure vakmanschap. Bij De Veranda Store maken ze enkel veranda’s op maat. De strak vorm gegeven referentiepagina toont dan ook alle recente projecten. De filter functie maakt het mogelijk om te switchen tussen de verschillende stijlen. De bezoeker vindt zo makkelijk zijn weg.

Afbeelding werkwijze pagina
Afbeelding veranda's pagina
Afbeelding veranda's pagina
Afbeelding showroom pagina
Afbeelding referenties pagina

Een fris en strak design

De nieuwe website oogt fris en modern. Het strakke en responsive design geeft de bezoeker een optimaal gebruikersgemak. Een unieke feature is het parallax effect. Foto’s en achtergronden variëren als de website vanuit verschillende posities bekeken wordt. Ook over de interactie is nagedacht. Met enkele klikken plan je vrijblijvend een adviesgesprek. De mooie fotografie maakt de website helemaal af.

Mooie beelden
De mooie beelden en het strakke design maken de site fris en overzichtelijk.
Veranda Store op mobiel

100% Responsive

Natuurlijk is de website ook 100% responsive. De Veranda Store adverteert veel via social media. Omdat social media veel met mobiel wordt bekeken moet de site ook mobiel optimaal worden getoond. De nieuwe site is zowel met tablets als smartphones goed te bekijken. Oftewel, een complete website!

Resultaat

Nieuwsgierig geworden? Werp snel een blik op deze vette site.


Bezoek de site

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Niels Callenbach