Dozenlatenmaken

Dozenlatenmaken.nl

Al sinds 1978 levert de Dozenhal kartonnen dozen uit voorraad. Steeds meer richten zij zich op het leveren van maatwerk. Om maatwerk te leveren aan klanten is Dozenlatenmaken.nl in het leven geroepen. De opdracht was helder: een eenvoudig bestelproces dat zorgt voor een hoge conversie (maatwerk) aanvragen!

dozenlatenmaken logo
Offerte aanvragen

Out of the box

Dozenhal wil voorop blijven lopen, door scherpe aanbiedingen. De markt kenmerkt zich door een eindconsument die prijs als voornaamste aankoopargument heeft. De Dozenhal speelt hierop in met een website die de consument de beste deal op maat aanbiedt, waarbij de eindgebruiker zelf eenvoudig de voorkeuren aangeeft.

Onze programmeurs hebben algoritmes gebouwd die ervoor zorgen dat de scherpste prijs wordt gepresenteerd. Doordat de eindgebruiker zelf variabelen als vorm, afmeting en soort materiaal kan invoeren tijdens het bestelproces, krijgt hij direct de scherpste aanbieding gepresenteerd. Je kan de offerte afdrukken of "direct bestellen".

In een oogopslag zie je als bezoeker de gegevens die je hebt ingevuld, de prijs per doos, prijs per ingevoerd aantal, excl. en incl. BTW en de levertijd. Toch een ander formaat of aantal, dan pas je de gegevens aan in hetzelfde scherm en je prijs wordt opnieuw berekend.

Schermopname van bestellen
Schermopname van bestellen
Schermopname van bestellen

Conversiegedreven

Het bestelproces is volledig ingericht voor het op maat laten maken van dozen. De eindgebruikers kunnen hun eigen doos samenstellen. Ze kiezen zelf de afmetingen, het materiaal, de kleur en het aantal. Na het invoeren van alle gegevens wordt de prijs van je aanvraag berekend binnen enkele seconden. De prijs past zicht automatisch aan na het aanpassen van bijvoorbeeld de afmeting of het aantal. Met een klik op de knop kun je de aanbieding afdrukken of direct bestellen.

Voor vragen of onduidelijkheden kan de consument gebruik maken van de live chat, het contactformulier of door even te bellen. "Veel gestelde vragen" zijn overzichtelijk weergegeven in één overzicht.

Screenshot van dozenlatenmaken.nl
Pagina's met mooi beeldmateriaal, die aangevuld zijn met inspiratie en referenties, drijven de conversie.
Dozenverkoper

Door en voor consumenten

Gebruikersonderzoek is de basis van een webshop ingericht door en voor de consument. Een representatieve en snelle webshop met een duidelijke identiteit, heldere afspraken, bekende betaalmethodes en een op maat gemaakt product. Cijfers hebben bewezen dat dit alles meewerkt aan het behalen van een hoge conversie.

Binnen enkele minuten je eigen dozen kiezen. Binnen enkele seconden de beste prijs. Het resultaat: een conversie die het normale gemiddelde ver overstijgt.


Bezoek de site

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Maurits Schraven