OrangeTalent met Dutch Days

Design en development
voor nieuwe recruiter

Design, UX, Web development, Marketing

Met een nieuwe bedrijfsnaam en positionering ging BNS People verder onder de naam DutchDays. Onze opdracht om een website te realiseren waar een warme uitstraling met optimaal gebruiksgemak samengaat.

UX, Design

Nieuwe en warme positionering

DutchDays wil kandidaten een balans geven tussen hun werk en hun vrije tijd. De nieuwe pay-off ‘Good work, good life’ en warme fotografie past bij de rol als zorgzame recruiter. Wij vertaalden de huisstijl naar de website. Zo bedachten wij geanimeerde illustraties waarin de weegschaal symbool staat voor de balans in je leven.

UX, Design

Makkelijk zoeken en reageren op vacatures

Snel en eenvoudig passende vacatures vinden. Steeds meer kandidaten doen dat op hun mobiele apparaat. Vanuit een mobile-first gedachte zetten wij het gebruikersgemak op smartphone centraal. Zo is elke stap in het sollicitatieproces intuïtief en conversiegericht.

Web development

Meerdere talen, één CMS

De doelgroep van DutchDays bestaat uit Oost-Europese arbeidsmigranten. In het CMS bouwden wij een module waarmee een beheerder alle content eenvoudig kan vertalen. Veelgebruikte termen zijn in één tabel per taal aan te passen. En bij het bewerken van een pagina switch je met een druk op de knop naar een andere taal.

Marketing, Design

Laagdrempelig artikelen opmaken

Nieuwe kandidaten en werkgevers bereiken. Interessante content biedt daarin nieuwe ingangen. Dankzij onze content module is het een fluitje van een cent om een artikel te verrijken met foto’s, sliders, video’s en quotes. Zo maakt DutchDays snel aantrekkelijke artikelen die via social media en e-mail verspreid worden.

Design, UX, Marketing

Creëren van interesse rond live-gang

Terwijl de website in ontwikkeling was, ging een special teaser website online.

Door hun mailadres in te vullen werden bezoekers via een mailing op de hoogte gesteld van de livegang. Een eenvoudige manier om DutchDays al vroegtijdig tussen de oren te krijgen.

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Maurits Schraven