OrangeTalent met GA! Harderwijk

Een platform waar vraag en aanbod slim bij elkaar komen!

Design, Web development, UX

GA! Harderwijk heeft als doelstelling om iedereen in de gemeente aan het bewegen te krijgen en te houden. Om al het aanbod te verzamelen wilde GA! Harderwijk een handige en vooral laagdrempelige functie in de site hebben die het de organisaties makkelijk maakt activiteiten aan te maken en online te plaatsen. Daarnaast moeten deelnemers aan de activiteiten snel en overzichtelijk de activiteit van hun keuze kunnen vinden en, indien noodzakelijk, zich kunnen aanmelden. Op gaharderwijk.nl zijn deze twee prachtig bij elkaar gebracht.

Logo op shirt
Initiatieven
Makkelijk inloggen als organisatie.
Volledige responsive
Design

Uitstraling

De uitstraling van de website sluit aan bij de grote groep kinderen en jeugd in de gemeente. Ook de wat oudere groep mensen maken we enthousiast om deel te nemen. Daarom hebben we gekozen voor felle kleuren, maar wordt de content weergegeven op een rustige witte achtergrond.

Design
Web development

Aanmaken en beheren voor alle aanbieders in Harderwijk

(sport)Organisaties kunnen op de website eenvoudig een account aanmaken en direct starten met het aanmaken van activiteiten. Het aanmaken van activiteiten kan op elk gewenst moment. Aan de hand van een aantal simpele stappen is een activiteit in een handomdraai aangemaakt.De organisator kan kiezen voor een eenmalig of terugkerend evenement en aangeven of deelnemers zich vooraf moeten aanmelden. Vervolgens in zijn eigen omgeving de aanmeldingen inzien en exporteren.

UX

Moeiteloos aanmelden

Deelnemers kunnen zich heel eenvoudig aanmelden voor een activiteit. We hebben ervoor gekozen, in overleg met de opdrachtgever, alleen de belangrijkste gegevens te laten invullen om de drempel zo laag mogelijk te houden. Hoe compacter het formulier, hoe hoger de conversie. Ouders melden vaak hun kinderen aan. Daarom hebben we het in een klik mogelijk gemaakt een extra deelnemer toe te voegen. Er wordt een bevestiging verstuurd van aanmelding en de deelnemers ontvangen een paar dagen voor de activiteit een herinnering.

Veiligheid

Beheer van aanmeldingen en de AVG wetgeving

In de eigen beheerdersomgeving kan een organisatie eenvoudig de aanmeldingen inzien en beheren. Aan de AVG is uiteraard gedacht. Bijvoorbeeld: na afloop van een evenement worden de e-mailadressen en telefoonnummers niet meer getoond, zodat het niet mogelijk is deze te gebruiken voor het uitnodigen van een ander evenement.

Jouw account is makkelijk en overzichtelijk
GA! Harderwijk

Wishlist

GA! Harderwijk kan zich hierdoor volledig richten op het faciliteren en coƶrdineren van het aanbod en heeft alle functies in de webapplicatie in eigen hand zodat opschalen eenvoudig mogelijk is, zonder hoge maandelijkse abonnementskosten. De wishlist groeit al met ideeƫn om de betrokkenheid van Harderwijk nog verder te vergroten!

De wensenlijst van GA!Harderijk
GA!Harderwijk wordt geprogrammeerd

Meer zien?

Bekijk www.gaharderwijk.nl

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Niels Callenbach