Harderwijkse Zaken

Harderwijkse Zaken

Harderwijkse Zaken is hét online platform voor lokaal nieuws. Actueel en overzichtelijk aangeboden in rubrieken. Bezoekers kunnen onderwerpen selecteren die zij willen volgen. Via ‘Mijn Zaken’ zien zij alleen het nieuws dat voor hen van belang is.

Harderwijkse Zaken brengt nieuws ook in beeld. Een overzichtelijk fotoalbum met grote en indrukwekkende foto’s en het Harderwijkse Zaken weekjournaal. Lokale ondernemers hebben de mogelijkheid een bedrijfspagina aan te maken. Daar kunnen zij aanbiedingen, nieuws en evenement delen.

Logo en huisstijl

In de conceptfase hebben wij 3 richtingen geschetst, waarbij telkens één element centraal stond. Het concept met de krantenjongen en de krant zijn uiteindelijk afgevallen. Het typografische woordmerk paste het meest bij de moderne uitstraling van het platform.

Natuurlijk moet het logo duidelijk terugkomen op diverse uitingen. Zo hebben wij o.a. briefpapier, envelop en visitekaartje ontworpen. Een frisse stijl met chique kleur en een lettertype dat ‘retro’ aanvoelt.

Website

We hebben een innovatief nieuwsplatform ontwikkeld. Iedere gebruiker kan genieten van wat Harderwijkse Zaken te bieden heeft, ongeacht het apparaat van de betreffende gebruiker.

Mijn zaken

Het is een grote uitdaging om bezoekers écht relevante content te bieden. Want iedereen heeft zijn eigen interesses. Daarom hebben wij ‘Mijn Zaken’ bedacht. Een persoonlijk profiel waarmee bezoekers zelf rubrieken en ondernemers kunnen volgen. Het nieuws uit die rubrieken komt terug in een persoonlijk nieuwsoverzicht. Alleen aanbiedingen van modewinkels zien? Dat kan.

Lancering

In het bijzijn van genodigden en burgemeester Harm-Jan van Schaik is woensdag 27 mei 2015 Harderwijkse Zaken officieel gelanceerd. Gastsprekers hebben de avond gevuld met inspirerende toespraken over ondernemerschap en ontwikkelingen in de media. Afsluitend hebben Gerrit en Gerdien Beelen de website met een druk op de knop live gezet.

Resultaat

Harderwijkse Zaken geeft antwoord op de ontwikkelingen in de media. Harderwijkse Zaken presenteert lokaal nieuws en bedrijfsinformatie op een aantrekkelijke manier. Optimaal afgestemd op de wensen van de bezoeker.

Om aantrekkelijk en relevant te blijven moet het platform blijven vernieuwen. Wij zijn daarom doorlopend betrokken bij het doorontwikkelen van Harderwijkse Zaken.

Bekijk het resultaat

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Niels Callenbach