Heicom

Over Heicom

'Op goede gronden een gezonde groei'

Dat is kort gezegd de missie van Heicom. OrangeTalent voelt zich direct verbonden met deze pay-off, want wij zeggen niet voor niets 'alles wat je aandacht geeft groeit’. Met de aangeleverde huisstijl hebben we een prachtig online platform neergezet, waarin de beleving volledig tot haar recht komt.

Online doelstellingen

De website moet bijdragen aan de volgende doelstellingen:

1

Het eenvoudig kunnen aanvragen van een offerte van grondverbeteraars

2

Informeren over diverse doeleinden en omgevingen waar de grondverbeteraars kunnen worden gebruikt

3

Laten zien van projecten waar de grondverbeteraars in zijn gebruikt.

Heicom huisstijl
1

Inspireren van (potentiële) klanten en stakeholders

In hun briefing gaf Heicom ons diverse punten mee waaraan de website moest voldoen. Zowel in uitstraling als in functionaliteit. De communicatieboodschap van de site moet in ieder geval de volgende punten bevatten:

  • Vergroening verbetert de kwaliteit van leven en Heicom zet de natuur in zijn kracht om de bodemvruchtbaarheid daartoe te verbeteren.
  • Wij realiseren groei in uitdagende omgevingen.

Afbeelding website Heicom
Afbeelding website Heicom
Afbeelding website Heicom
2

Informeren over diensten en producten

Heicom levert met bodemverbeterende producten en substraten jaarlijks een gezonde groei op projecten door heel Nederland. Het maatwerk dat geleverd wordt moet duidelijk op de site naar voren komen. Door te categoriseren kan Heicom op diverse projecten specifieke producten tonen en kunnen deze direct worden aangevraagd.

Heicom website
3

Faciliteren in het aanvragen van een offerte

Heicom wil de dienstverlening op het gebied van het aanvragen van offertes en het aanleveren van bestekteksten zoveel mogelijk verplaatsen naar de online omgeving. Door bij elk product aan te bieden dat er ook een bestektekst kan worden meegestuurd of advies kan worden gegeven, houd Heicom de drempel laag.

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Niels Callenbach