LeaseLinq

De nieuwe, razendsnelle website voor LeaseLinq.

Na een grondige analyse

LeaseLinq is dé intermediair voor autoleasing. Ze richten zich met hun diensten op het MKB en ZZP. Aan OrangeTalent de taak om een snelle responsive website te ontwikkelen die automatisch de juiste autodata inleest en aan de juiste leaseprijzen koppelt.

Na een grondige analyse van de afgelopen jaren via Google Analytics en het inventariseren van de wensen van de opdrachtgever zijn er een aantal speerpunten vastgesteld:

  • Er dient een koppeling gemaakt te worden die de gegevens van de externe partij met de informatie van een auto koppelt. Deze resultaten moeten worden getoond op de website.
  • Het toepassen van een responsive design, zodat de website op verschillende devices goed te gebruiken is.
  • Het verbeteren van de conversie en ROI (toename kwalitatief goede offerte aanvragen).

Zakelijke doelgroep

De nieuwe website sluit volledig aan bij de zakelijke doelgroep van LeaseLinq. Het aantal kleuren is beperkt gehouden voor een beter overzicht. Groen en grijs zijn de basiskleuren en orangje wordt gebruikt voor de knoppen die moeten opvallen. De rustige vlakverdeling en strakke lettertypes geven het ontwerp een prettige gebruikservaring. Zo vinden de bezoekers snel een leaseauto die bij ze past.

Kleuren van LeaseLinq Kopteksten van LeaseLinq Bodytekst van LeaseLinq

Koppeling

Om de meest actuele modellen leaseauto's te tonen is er een koppeling gemaakt met een externe partij voor afbeeldingen en technische specificaties. Door middel van een algoritme zijn deze modellen daarna gematcht met de leaseprijzen. Ondanks de complexiteit is de snelheid ten opzichte van de vorige website substantieel toegenomen.

Snelheid van auto's zoeken
8x
1x

Next level

OrangeTalent heeft een website gerealiseerd die modern, responsive en snel is. De website heeft een uitgebreid aanbod van leaseauto's, afkomstig van verschillende partijen. Met de vernieuwde website is de eerste stap gezet naar een betere conversie. Benieuwd naar het resultaat?

Ga naar LeaseLinq.nl

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?

Neem contact op, de verse jus d'orange staat klaar!


Niels Callenbach