Zo in je nieuwe huis - Meiling Putten

Zo in je nieuwe huis

‘Wij kunnen veel meer dan alleen schilderen, alleen weten veel mensen dat nog niet’. Meiling maakt jouw huis mooier. Met interieurinspiratie, advies en een uitvoering zoals jij dat wilt. Vanuit de klantreis bedacht OrangeTalent ‘Zo in je nieuwe huis’. Van concept tot realisatie. Het resultaat? Een complete communicatiemix waarmee Meiling Putten een volgende stap zet in haar bedrijfsvoering.

Project Afbeelding
Customer Journey

Customer Journey

'Mensen komen of te vroeg, of te laat wanneer ze bij een nieuw huis over het interieur gaan nadenken.' Daarom zijn we begonnen met het uitwerken van de klantreis. Welke beslissingen neem je en waar loop je tegen aan bij het kopen van een nieuw huis of een verhuizing. Gedacht vanuit die klantreis zijn we gekomen tot een conceptnaam en aanpak.

Huisstijl uitwerken

Wat is vooral leuk aan een nieuw huis? Het creëren van jouw eigen plek! Daar waar je thuis komt. De stylistes van Meiling geven je inspiratie door blogs en stijlen te delen. Wij laten al die inspiratie samenkomen. In alle uitingen staat het uiteindelijke resultaat voor de klant centraal, waarbij de uitvoering op maat wordt gedaan. Samen, zelf doen of helemaal uitbesteedt.

Project Huisstijl
Homepagina
Laat je inspireren
Wil jij ook zo in je nieuwe huis?

Conversie op de website

Op de website is het doel om contactgegevens te verzamelen. Door middel van het aanvragen van informatie, het aanmelden voor een workshop of het plannen van een adviesgesprek wil Meiling in contact komen met een doelgroep die bezig is of bezig gaat met de inrichting van het huis.

In alle uitingen

Zo in je nieuwe huis is niet alleen online te vinden. Diverse uitingen zijn inmiddels gerealiseerd en ook de advertenties in woonmagazines en huis-aan-huisbladen zijn volledig volgens huisstijl.

Zelf inspiratie opdoen?

Bekijk website

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Niels Callenbach