Nienke in Ermelo

Nienke en de Golden Lady

In 1939 is de kledingzaak ‘Golden Lady’ opgericht in het centrum van Rotterdam. Na het bombardement tijdens WW2 is de zaak verhuisd naar Ermelo, waar het zich in 1979 vestigde in een monumentaal pand aan de Stationsstraat 3.

Nienke nam de winkel in 2004 over en heeft een naamswijziging doorgevoerd. De winkel had een stoffig imago die door de lange historie was ontstaan, maar niet met Nienke als eigenares. Fris en kleurrijk is terug!

Nienke logo

Tijden veranderen, doelgroepen ook

Door de jaren heen heeft de Golden Lady vrouwen van 18 tot 85 jaar van mode voorzien. Nienke in Ermelo breekt niet met deze traditie. Desondanks is deze groep zelf wel veranderd. Ze zijn een stuk ‘hipper’ geworden en laat zich graag online inspireren en informeren. Daarom was een nieuwe site noodzakelijk.

Schermopname van de zomercollectie
Schermopname van de topmerken
Schermopname van de Leo et Ugo
Schermopname van de slider

Inspiratie opdoen in een digitale showroom

Nienke in Ermelo bied kledingmerken aan die nergens anders in de omgeving verkrijgbaar zijn. Op haar nieuwe website schittert de kleding van die merken in de collectie van het seizoen. Om het gevoel te creëren dat je een modeshow bezichtigt is de collectie als fullscreen ervaring te bekijken door middel van een slider. Milaan online!

Homepagina screenshot van nienkeinermelo.nl
Voor de ‘over ons’ pagina is er een tekening van het monumentale pand gemaakt, gedigitaliseerd en ingekleurd.
Groepsfoto

Klaar voor alle seizoenen

Met de nieuwe site is Nienke in Ermelo klaar voor de seizoenen die komen gaan. Elk seizoen veranderen de kleuren van de knoppen, hartjes en andere design elementen van de site. Zo is de site steeds weer een beetje anders, net zoals de doelgroep. Welke kleur heeft de site nu?


Bezoek de site

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?

Neem contact op, de verse jus d'orange staat klaar!


Niels Callenbach