RouteLogic

Bespaar tijd & geld met de planningen van RouteLogic

RouteLogic berekent slim, snel en eenvoudig een routeplanning. Een voordelige toepassing door besparing op loonkosten en brandstof. Dat alles tegen een lage gebruiksprijs.

Afbeelding van tanken
RouteLogic in actie

Slimme techniek

RouteLogic bevat veel slimme technieken. Een berekening voor een route zonder files waarbij rekening wordt gehouden met laad- en lostijd. In enkele seconden een volledige planning voor het totale wagenpark of de beschikbare chauffeurs. Alles is volledige geautomatiseerd en kan gekoppeld worden met een eigen ordersysteem. De routes zijn handmatig aan te passen.

Schermafbeelding van de voordelen pagina
Schermafbeelding van de zo werkt het pagina
Schermafbeelding van de veelgestelde vragen pagina

Planner

Op basis van het aantal beschikbare chauffeurs en/ of wagens maakt RouteLogic de snelste en meest voordelige Route. De gegevens worden opgehaald uit een database waarin de gebruiker zelf het aantal wagens en/of chauffeurs kan toevoegen. De route wordt binnen 5 minuten opgehaald, maar kan al met 10 seconden binnen zijn.

Routemonster iPhone melding
Via een geïntegreerde chatfunctie kan de planner contact houden met de afnemers, over levertijden of andere belangrijke informatie.
Routemonster op de iPhone

App

Met de RouteLogic App kunnen chauffeurs hun eigen routes inzien. Ook andere specificaties als afleveradres, contactinformatie en openstaande bedragen kunnen worden geraadpleegd. Iedere chauffeur kan dit doen met een persoonlijke inlog.

GPS gegevens, verkregen via de telefoon van de chauffeur, maken het mogelijk dat planners de exacte locaties van de chauffeurs inzichtelijk hebben.

Track & Trace

Via Track & Trace kan de afnemer zijn levering volgen. De afnemer ontvangt op de afleverdatum een sms of e-mail met de verwachte aankomsttijd van de chauffeur (tot op 5 minuten nauwkeurig). Een onverwachte vertraging? De afnemer wordt direct op de hoogte gesteld (mogelijk door Track & Trace en GPS gegevens). De afnemer kan hierop reageren, voor directe afstemming.

RouteLogic Track & Trace

De snelste weg naar een betere planning:


Bezoek de site

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Niels Callenbach