Van Panhuis Bouw

Van Panhuis Bouw

Solide & allround

Van Panhuis Bouw is een van de meest gewaardeerde aannemers in Ermelo en omstreken. Van Panhuis Bouw helpt zowel de particuliere als ondernemende klantenkring aan een succesvol bouwproject. De kracht van Van Panhuis? Passie voor bouwen, projectmatig te werk gaan en uiteraard blije klanten die trots zijn op hun woning of pand.

Het vorige logo paste niet meer helemaal bij het niveau wat Van Panhuis Bouw nastreeft. De wens naar een professionelere uitstraling is naar ons uitgesproken. De opdrachtgevers van Van Panhuis Bouw hebben vaak hoge eisen. Het is belangrijk om uit te stralen dat je dit niveau aan kan. De opdracht was om de oude huisstijl te vervangen.

Oude logo van Van Panhuis Bouw

Van concept naar huisstijl

Voor dit project hebben wij een unieke aanpak gekozen. Drie van onze ontwerpers hebben elk hun eigen ontwerp gemaakt voor een nieuw logo. Het logo met de twee balken is uiteindelijk het logo geworden, uiteraard in overeenstemming met de opdrachtgever. Het logo straalt eenvoud en stabiliteit uit. De oude fletse kleuren zijn vervangen door een verfrissende en knallende rode kleur.

Om deze nieuwe stijl te waarborgen is een huisstijl handboek gemaakt. Zo gebruiken we altijd rechte hoeken in plaats van ronde hoeken. De koppen die in teksten gebruikt worden moeten altijd voorzien zijn van de twee balken die ook in het logo terugkomen. Het gebruik van kleurcodes zorgt er voor dat altijd de juiste kleuren gebruikt worden.

Toepasbare huisstijl

Als aannemer ben je vaak buiten te vinden. De huisstijl moet zich hier voor lenen. Met de ontwikkelde huisstijl is het gelukt om de bedrijfswagens de juiste uitstraling te geven die past bij Van Panhuis Bouw. Het gebouw, de vlaggen en de kleding stralen uit wat Van Panhuis Bouw is: een solide en professionele aannemer. Binding en bekendheid in de regio wordt gerealiseerd met de strakke en herkenbare huisstijl.

Bedrijfsauto Van Panhuis Bouw
Voorbeelden van print uitingen, zoals visitekaartjes en enveloppen
De ontwikkelde huisstijl uitingen waaronder visitekaartjes, project mappen, en briefpapier.

Een no-nonsense site, zo solide als een huis

Vriendelijk in gebruik, dat is waar de nieuwe site op neer komt. Een handig en roulerend overzicht van gerealiseerde projecten leveren bewijskracht van professionaliteit en kunde. De uiteindelijke klant wordt zo geïnspireerd en uitgenodigd om bouwplannen te bespreken met Van Panhuis Bouw. Dit is zo makkelijk mogelijk gemaakt op de website. Elk bouwproject mag en kan vervuld worden met Van Panhuis Bouw.

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?

Neem contact op, de verse jus d'orange staat klaar!


Maurits Schraven