Controle over verkoop en verhuur van uw vastgoed

Verkoop en verhuur volledig in eigen hand

Dat was de opdracht die we kregen bij zowel Parc de Zwijger (verhuur van appartementen) als Vogelveld (verkoop van recreatiewoningen). Met een strak design en slim beheer van de beschikbare woningen zetten we de basis voor gegarandeerd succes en lage kosten.

Homepagina Parc de Zwijger
Afbeelding website Vogelveld
Facebook
Google SEO
Google Adwords
Advertenties in diverse media zoals Financieel Dagblad, regionale media
Funda

Marketing in
eigen hand

Door zelf aan de knoppen te draaien op Social Media, Google en in on- en offline media zoals kranten en magazines, maar ook Funda heeft de opdrachtgever volledig in eigen beheer waar het budget aan wordt besteed. OrangeTalent geeft o.a. advies, voert uit, analyseert en rapporteert.

Optimale samenwerking

Door korte lijnen te houden, regelmatig samen te komen en de uitvoering en bewaking van het proces bij één partij neer te leggen is er uniformiteit in uitingen en kan er snel worden geschakeld. Daarbij blijft de website altijd schaalbaar en uitbreidbaar en kan, in het geval van verhuur en verkoop, op ieder moment een woning weer in de markt worden gezet.

Het resultaat?

Parc de Zwijger had 90% van de woningen in verhuur voor oplevering van de appartementen. Facebook had een enorme invloed op het bereik en de bekendheid van een relatief kleinschalig project in een klein dorp. Door juiste targetting en het slim inzetten van budget konden we de kosten laag houden en verkregen we optimale conversie.

Bezoek de site
  • 90 appartementen
  • 90% verkocht vóór oplevering
  • 20.000 bereik per maand

En de verkoop
op Vogelveld?

In 2018 zijn we gestart met een brede marketingcommunicatie aanpak op zowel online als offline gebied. In samenwerking met de projectontwikkelaar, makelaar en het recreatiepark gaan we met een optimale mix zorgen voor een maximaal resultaat!

Bepaal de ideale communicatiemix zelf

Ieder vastgoedproject kent een eigen doelgroep, heeft zijn eigen uitdagingen en verdient een eigen aanpak. Daarom leggen we vooraf niet vast met welke middelen we de strijd aangaan. Verhuur van appartementen gaat bijvoorbeeld perfect door lokale Social Media campagnes in te richten, terwijl het winnen van het vertrouwen van een investeerder in vastgoed vaak een langer traject is en meerdere communicatiemomenten vergt.

Wat uw doel ook is, wij pakken het aan met maatwerk. We luisteren naar uw wensen en komen met een passend voorstel!

Ook benieuwd naar het resultaat van Vogelveld?

Bekijk hier de website

Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Niels Callenbach