De Zwarte Boer

Nostalgisch, modern en allure

Focus op hetgeen waar ze goed in zijn

Het Boshuis Drie, Hotel de Zwarte Boer en Hotel Huis Vermeer zijn drie horecagelegenheden met alle drie een eigen sfeer. De opdracht aan OrangeTalent om deze sfeer terug te laten komen op de nieuwe websites. Op deze pagina vind je een overzicht van de uitwerking van de drie sites. Het verhaal van deze gelegenheden wordt geheel in stijl, ook op de website in woord en beeld overgebracht.

Brand

Boshuis Drie

Het Boshuis Drie ligt in een van de mooiste bossen van Nederland. Hier kun je letterlijk het verleden beleven. Aan OrangeTalent de taak om de sfeer van het Boshuis over te brengen in de nieuwe website. De bezoekers van het restaurant zijn vaak wat ouder, daarom was een overzichtelijke en toegankelijke website gewenst.


Bezoek de site
Slide 1
Slide 1
Slide 1
We wilden heel duidelijk de historie en het verhaal van de drie locaties laten zien. Dat is goed gelukt!
Rémon Ridder - Boshuis Drie

Zwarte Boer

De Zwarte Boer is in 2008 heropend en is een van de kleinste vier-sterren hotels van Nederland. De moderne uitstraling met stijlvolle elementen die doen terugdenken aan de rijke historie zijn ook duidelijk terug te zien in de vormgeving van de website. De website van de Zwarte Boer biedt de gelegenheid om via een extern reserveringssysteem een hotelkamer te boeken.


Bezoek de site
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
De sfeer van een middag of avond tafelen bij de Zwarte Boer komt ook echt terug in de website!
Rémon Ridder - De Zwarte Boer

Hotel Huis Vermeer

Hotel Huis Vermeer heeft de status van allure. Desondanks is het toegankelijk voor iedereen. Die combinatie hebben we laten terugkomen in de nieuwe website. De sfeer van het hotel wordt, net als bij de andere gelegenheden, mooi weergegeven in de tijdlijn.


Bezoek de site
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Omdat de sites veel bezocht worden door ouder publiek hebben we daar in lettergrootte en navigatie rekening mee gehouden
Rémon Ridder - Hotel Huis Vermeer
ZwarteBoer

Ook voor de oudere bezoeker

Alle drie de gelegenheden hebben regelmatig bezoek van oudere doelgroepen. Daarom zijn de sites ingericht om gemakkelijk te kunnen navigeren door de diverse pagina's. Zo is er gekozen voor een groter lettertype en groot beeldmateriaal.
Benieuwd wat
OrangeTalent voor jou kan doen?


Maurits Schraven