Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: <strong>SEO-scan: verbeter je online zichtbaarheid</strong><br><span></span>

SEO-scan: verbeter je online zichtbaarheid

Bijblijven met algoritmewijzigingen, complexe AI en sterke concurrentie. De steeds veranderende wereld van SEO brengt veel uitdagingen met zich mee.

Het is lastig om hoogwaardige content te produceren en technische SEO te optimaliseren, ook de resultaten laten lang op zich wachten. Dit alles terwijl je probeert je online vindvaarheid te verbeteren en meer verkeer aan te trekken.

Onze SEO-scan is speciaal ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken, laat je meenemen in de belangrijkste actiepunten op het gebied van techniek, content en autoriteit om je SEO te laten groeien:

  • Gedetailleerde analyse van jouw website's huidige SEO-prestaties.
  • Concrete verbeterpunten met betrekking tot content, autoriteit en techniek.
  • Persoonlijke oplevering van het advies door een SEO-specialist met alle ruimte voor vragen

Herken je deze knelpunten in jouw SEO-strategie?

  • Het creëren van authentieke en unieke content is lastig omdat je ook mee moet gaan met alle wijzigingen in zoekalgoritmen.
  • SEO-strategieën kunnen tijd kosten om resultaten te laten zien, wat het moeilijk maakt om blijvende inzet en middelen te verkrijgen.
  • Door een overvloed aan tools weet je niet welke middelen je moet gebruiken of een effectief verschil te maken met je SEO strategie.
  • Je weet niet hoe je AI het beste kan inzetten voor SEO, terwijl je er juist wel het belang van inziet en mee wilt gaan met de ontwikkelingen.
Thumbnail voor: Doe dan de SEO-scan voor jouw website

Doe dan de SEO-scan voor jouw website

Met onze SEO-scan ontdek je hoe je de SEO van jouw website kunt optimaliseren voor maximale impact. Kies voor onze unieke, resultaatgerichte aanpak en zie jouw website stijgen in de zoekmachinerankings. Ontvang concrete actiepunten en laat je adviseren door onze specialisten!
Thumbnail voor: Wat is een SEO-scan precies?

Wat is een SEO-scan precies?

SEO kent drie belangrijke pijlers: content, autoriteit en techniek. Elke pijler helpt bij de SEO-waarde: de waarde die een zoekmachine aan je website geeft. Des te waardevoller jouw website is, des te hoger jij in de zoekresultaten terecht zal komen.  

De SEO-audit zal dan ook alle drie deze pijlers omvatten. Hieruit komen actiepunten waarmee de SEO-waarde van jouw site verbeterd kan worden.  

De content audit  

Een check van de bestaande content: welke pagina's zijn goed en wat kan verbeterd worden? Ook kijken we welke kansen er nog compleet onbenut zijn. Dat zijn onderwerpen waar klanten naar zoeken, maar waar nog geen content voor is.  

De autoriteitscheck  

Een website krijgt een score op basis van links en domeinen die naar de website verwijzen. Door deze score te optimaliseren, word je SEO-waarde ook verhoogd. We analyseren de concurrentie en komen met een plan om je autoriteit te vergroten!

De technische scan  

We zullen je niet vervelen met alle technische termen, dat zijn er nogal wat. Maar wat je wel moet weten is dat Google ook alle onzichtbare elementen op je website beoordeelt. Wij lopen je website na om te kijken of er aspecten zijn die je ranking negatief beïnvloeden. Of misschien zijn er dingen die gewoon nog beter zouden kunnen.

Stappenplan

1
Kennismaking
2
Inventarisatie
3
Uitvoering & oplevering
4
Resultaat

Review

“Ik ben positief verrast door het meedenken, de handelingssnelheid en de enorme technische SEO kennis van de digitale experts van OrangeTalent. Echt een aanvulling op de groei van mijn bedrijf.”
“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met OrangeTalent als online partner. We zijn in die tijd als bedrijf gegroeid van 2 medewerkers naar 500+ medewerkers.”
“Doorgroeien naar marktleiderschap is ons doel. Doordat OrangeTalent meerdere disciplines in huis heeft kunnen wij sneller schakelen, is de output en het resultaat hoger en staat niets ons doel meer in de weg.”

Vraag jouw SEO Scan aan

Op basis van jouw situatie maken we een plan. Vul het formulier hieronder in - wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 

Samen Awards winnen!

Samen met opdrachtgevers bedenken we digitale strategieën die werken, de effectiefste campagnes en beste digitale oplossingen. We zijn pro-actief en hebben een passie voor ondernemerschap.

Het resultaat? Ons werk blijft hierin niet onopgemerkt en wordt in zowel binnen- als buitenland bekroond met vele awards. En dat zonder onze nuchterheid te verliezen ;)