Wilt u een webdesign in Ede?

Voor een webdesign bureau in Ede en omgeving hoeft u niet langer te zoeken. Wij ontwikkelen professioneel webdesign met oog voor detail. Ons webdesign bureau heeft een team van gedreven en ervaren professionals. Elke opdracht is voor ons een uitdaging om op internet te laten scoren. Gaat u deze uitdaging met OrangeTalent aan?

Gratis offerte aanvragen

OrangeTalent maakt webdesigns voor:

Webdesign: ‘zoekmachine proof’

Van OrangeTalent mag u professioneel webdesign verwachten. Wat wij onder professioneel webdesign verstaan? Ons webdesign is op uw bedrijf afgestemd, houdt rekening met uw doelgroep, maar is bovenal ‘zoekmachine proof’. Nu vraagt u zich af wat wij onder ‘zoekmachine proof’ verstaan. Een webdesign dat door ons wordt ontwikkeld, dient voor zoekmachines, zoals Google en Yahoo!, vindbaar te zijn. Tijdens het ontwikkelen van een webdesign houden de designers, programmeurs en zoekmachine specialisten rekening met de vindbaarheid van uw website of webshop in zoekmachines.
 
 

Webdesign: de doelgroep

Als ondernemer wilt u natuurlijk met uw webdesign niet alleen in zoekmachines scoren. U wilt ook bij uw doelgroep scoren. OrangeTalent begrijpt als geen ander hoe belangrijk uw doelgroep is. Zonder uw doelgroep geen omzet.
 
Om bezoekers naar uw website te trekken en daar te houden, is het belangrijk dat het webdesign aantrekkelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Aangezien u weet wie uw doelgroep is, kunnen wij daar tijdens het ontwikkelen van de structuur en functionaliteit van het webdesign rekening mee houden. De eerste indruk is altijd de belangrijkste. Samen zorgen we voor een eerste goede indruk van uw webdesign.
 

Webdesign portfolio

Wilt u voorbeelden van webdesign zien, die wij voor bedrijven hebben ontwikkeld? In ons portfolio hebben wij een aantal voorbeelden van webdesign staan.
 
Een afspraak maken kan ook.
Bel of e-mail ons!
 

Webdesign bureau Ede

Voor een webdesign bureau in Ede bent u bij Orange Talent aan het juiste adres!

Gratis offerte aanvragen

OrangeTalent, een webdesign bureau voor:

Social media
Websites
Online advies
Webshops
Mobiele websites
Foto's en teksten
Ontwerp
Recente Projecten

Wilt u een webdesign in Ede?

Neem contact met ons op en kom vrijblijvend in gesprek. Wij helpen u graag uw online doelstellingen te behalen. Wij komen graag bij u langs of verwelkomen u met een kop koffie.

Een creatief en professioneel webdesign bureau in Ede en omgeving, dat is OrangeTalent!
Wij zeggen niet alleen wat wij doen, wij doen ook wat wij zeggen!

Offerte aanvragen

Wij doen echt alles voor je...

Concept & Strategie
Lees meer »
Ontwerp
Lees meer »
Realisatie
Lees meer »
Content & Creatie
Lees meer »
Optimalisatie
Lees meer »

Concrete oplossingen

 • Online marketing
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Google Adwords
 • Social media
 • Content strategie
 • Webwinkels / e-commerce
 • Responsive design
 • Mobiele sites / apps
 • Grafisch ontwerp
 • Communicatieadvies
 • Technische realisatie
 • Interaction design
 • Google Analytics
 • Fotografie / tekstschrijven
 • en nog veel meer...

Dit is wat wij hebben gemaakt

De Barbecue- en Buffetten Boer

De Barbecue Boer en De Buffetten Boer wil consumenten eenvoudig en snel een barbecue of buffet aanbieden. Een nauwkeurige selectie zorgt voor de beste kwaliteit en het lekkerste vlees. Alles wordt compleet verzorgt: geen afwas, inclusief servies & bestek en breng- en haalservice.

Bekijk project

Meiling

‘Wij kunnen veel meer dan alleen schilderen, alleen weten veel mensen dat nog niet’. Meiling maakt mooier in jouw huis. Met interieurinspiratie, advies en een uitvoering zoals jij dat wilt. Vanuit de klantreis bedacht OrangeTalent ‘Zo in je nieuwe huis’. Van concept tot realisatie. Het resultaat? Een complete communicatiemix waarmee Meiling Putten een volgende stap zet in haar bedrijfsvoering.

Bekijk project

De koffie staat klaar

Wij houden van uitdagende projecten. Is jouw project de volgende? Je kunt ons bereiken op 0341-561 341. Of neem contact op door onderstaand formulier in te vullen.


OrangeTalent

Jagerserf 24
3851 SM Ermelo

info@orangetalent.nl
0341-561341

Locatie OrangeTalent