Great place

to work

Great success vraagt om great people. Great people? Dat vraagt om een fijne werkomgeving. Alleen dan haal je het beste uit jezelf. OrangeTalent is officieel een Great Place to Work, daar zijn we trots op.  

Met plezier successen behalen

Sounds great right? Dat vinden we al jaren belangrijk. Door een omgeving te creëren die je in staat stelt je talent te laten stralen, behalen we samen grootste resultaten. OrangeTalent is officieel een Great Place to Work. De mens staat op 1 en daarom zijn we onwijs trots op deze erkenning. We scoorden het beste op rechtvaardigheid, integriteit, gastvrijheid en vakbekwaamheid. Great!

"Ik voelde me
meteen thuis"

Anne-Wil Prange OrangeTalent
Anne-Wil Prange
Online Marketeer
"De persoonlijke aanpak en de fijne sfeer op kantoor zorgden ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Hier kun je echt jezelf zijn, en alleen dan haal je het beste uit jezelf."

Resultaten:
de hoogste score

Kameraadschap draait om het plezier van onze medewerkers op de werkplek. Het onderzoekt hoe vrij ze zich voelen om zichzelf te zijn, ze verbondenheid voelen en of er een gevoel van gastvrijheid heerst.

Onze leidinggevende doen wat ze beloven en houden zich aan de hoogste normen. Transparantie en vertrouwen staan voorop.

We hebben sterke leiders met uitstekende people-management vaardigheden. Dit betekent dat onze medewerkers de ondersteuning en begeleiding krijgen om te groeien en succes te behalen.

Bij OrangeTalent heerst een vriendelijke en gastvrije sfeer. We hebben plezier met elkaar en dat zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt en gemotiveerd is.

Onze kernwaarden

Doelgericht
Onze doelen of van de klant: we gaan voor great results!
Jesse Academy
Doelgericht
Persoonlijk
Samenwerken is mensenwerk. We zijn eerlijk, transparant en open voor groei en feedback.
Lars B2B marketing OrangeTalent
Persoonlijk
Enthousiast
Ambitieuze projecten en fijne opdrachtgevers, daar gaan we goed op.
Nathalie Cases OrangeTalent
Enthousiast
Proactief
We kijken altijd anders naar hetzelfde. Delen nieuwe ontwikkelingen en signaleren kansen.
Proactief

“Hier kan ik
mijn carrière een
boost geven"

Iris Houweling OrangeTalent
Iris Houweling
Customer Success Manager
"Een eigen persoonlijke coach, een doelgericht ambitieplan én jaarlijks een onbeperkt opleidingsbudget. Fijn dat mijn werkgever hierdoor bijdraagt aan mijn groei en succes, zowel op als buiten werk.”

A Great Place to Work

Great Place to Work is een internationale autoriteit op het gebied van werkcultuur. De certificering is volledig gebaseerd op feedback van medewerkers. Medewerkers beantwoorden verschillende vragen over de werkomgeving, vertrouwen in leidinggevenden, trots op hun werk en plezier met collega's. Dit zorgt voor een eerlijk en objectief beeld van hoe medewerkers hun werkplek ervaren.