Ga naar content
Terug naar Home

Werken bij OrangeTalent

Wij zijn het digitale bureau dat ideeën tot leven wekt. Als digitaal regisseur hebben wij de expertise om goede ideeën te vertalen naar klinkende resultaten voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij een digitaal talent? Dan krijg jij bij ons de ruimte. Om je persoonlijke ambities waar te maken. Om samen met onze opdrachtgevers te werken aan nieuwe, slimme, mooie en effectieve digitale  oplossingen. 

Ambitie aan. Blink uit.

Thumbnail voor: Zo laten wij jou uitblinken

Zo laten wij jou uitblinken

 • Samen het werk doen. Met slimme collega’s én mooie opdrachtgevers
 • Feedback geven en ontvangen. Kritiek kennen we niet
 • Digitaal avontuur. Altijd op zoek naar nieuwe digitale kansen
 • Blijven leren. We hebben een mooi opleidingsbudget
 • Werken met een glimlach. Tijdens je werk én op de vrijdagmiddagborrel

Vacatures

Vacatures

 • Team Lead Online Marketing

  uren per week: 40 uur locatie: Ermelo
  Topvacature!

  Ons marketingteam houdt veel ballen in de lucht en jij bent degene die daarin structuur aanbrengt en het overzicht behoudt. Als Team Lead bedenk jij de digitale strategie voor onze opdrachtgevers, steekt zelf de handen uit de mouwen en neem je het marketing team mee in de uitvoering.

 • Digital Designer (medior)

  uren per week: 40 uur locatie: Ermelo

  Jij bedenkt en ontwerpt het niet alleen, jij weet je werk ook met overtuiging te presenteren en opdrachtgevers te laten uitblinken. Jij hebt een eigen visie op het gebied van design, je volgt ontwikkelingen op de voet, bedenkt strategische oplossingen en bent een bron van inspiratie.

 • Sales Consultant

  uren per week: 40 uur locatie: Ermelo

  Sales, sales, sales! Koude acquisitie doen maakt jou warm. Niet alleen telefonische acquisitie, ook digitaal. Jij gaat op zoek naar kansen in de markt en brengt prospects in kaart. Het overtuigen van prospects van onze producten en dienstverlening en ervoor zorgen dat ze nieuwe klanten worden doe jij zonder moeite.

 • Talentmanager

  uren per week: 24 uur locatie: Ermelo

  Het aantrekken van talent en het behouden van talent is voor jou even belangrijk. Het schrijven van vacature teksten, social media content, mooie campagnes voor employer branding, candidate experience, sourcen en headhunten. Het opstellen van een ontwikkelplan voor werknemers en het behouden van de cultuur. Jij schudt het zo uit je mouw. 

 • Back-end Developer (Laravel)

  uren per week: 32-40 uur locatie: Ermelo

  Enthousiast word jij wanneer je kan werken met een mooi nieuw framework, efficiënte code kan schrijven en kunt bouwen aan applicaties met ambitie. Energie krijg je van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten. Supersnelle en gebruiksvriendelijke sites, shops en applicaties, jij maakt ze!

 • SEO en SEA Specialist

  uren per week: 40 uur locatie: Ermelo

  Krijg jij er een kick van om de webshop van een detailhandel zo te laten groeien dat ze in 5 jaar tijd van de garage naar een nieuwgebouwd bedrijfspand moeten verhuizen? Zie jij jezelf de afzetmarkt van een grote koffie producent vergroten van b2b naar b2c via zoekmachinemarketing? Jij bedenkt de meest effectieve strategieën om bezoekersaantallen, engagement en omzet te laten groeien voor websites en webshops. 

Geen vacature voor jou? Of ben je freelancer?

 • (Afstudeer) stage Digital Design

  uren per week: 32-40 uur opleiding: MBO/HBO locatie: Ermelo
  vanaf januari 2021

  Van het bedenken en ontwerpen van gave dingen krijg jij energie! Jij ontwerpt supergave en gebruiksvriendelijke websites, webshops en applicaties.

 • Stage Back-end developer (Laravel)

  uren per week: 32-40 uur opleiding: MBO/HBO locatie: Ermelo
  vanaf januari 2021
  Van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten krijg jij energie! Jij maakt supersnelle en gebruiksvriendelijke websites, webshops en applicaties.
 • Stage Front-end developer (React/Vue)

  uren per week: 32-40 uur opleiding: MBO/HBO locatie: Ermelo
  vanaf januari 2021
  Van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten krijg jij energie! Jij maakt supersnelle en gebruiksvriendelijke websites, webshops en applicaties.

Heb je een andere stage voor ogen? Wil je afstuderen?

Zijn dit je nieuwe collega’s?

Dat zou zo maar kunnen. Als je tenminste houdt van een open, eerlijk en gedreven team. Van vakidioten die verder kijken dan technologie alleen. Van samenwerken met talenten waar jij iets van kan leren, die jou nieuwe inzichten geven én andersom natuurlijk. Benieuwd?