Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: Werken bij OrangeTalent

Werken bij OrangeTalent

Wil jij alle ruimte krijgen om je ambities waar te maken? Dan is OrangeTalent de plek voor jou.

Bij OrangeTalent sta jij als medewerker op nummer 1. Ze zijn ons meest waardevolle kapitaal. Je krijgt bij ons de ruimte, middelen en mogelijkheden om je ambities tot grote hoogte te laten stijgen.

Dat zijn geen loze beloftes, onze medewerkers geven OrangeTalent een 8,1 voor persoonlijke groei, een 8,8 voor feedback en een 8,9 voor de relatie met collega's!

Ambitie aan. Blink uit.

Klaar om je ambitie aan te zetten?

Mooi! Al jouw toekomstige collega's barsten van het talent en ambitie. Ambitie om elke dag beter te worden in hun eigen vakgebied en de drang om samen tot hogere niveau's te komen. Het begint met een ambitieplan, en de drive om er het allerbeste uit te halen.

Zo laten wij jou uitblinken

 • Samen mooie projecten uitvoeren. Met slimme collega’s en mooie opdrachtgevers.
 • Feedback geven en ontvangen. Kritiek kennen we niet. 
 • Digitaal avontuur. Altijd op zoek naar nieuwe digitale kansen.
 • Blijven leren. Met een ambitieplan en onbeperkt ontwikkelbudget per jaar.
 • Werken met een glimlach. Tijdens werk én op de vrijdagmiddagborrel.

Life at OrangeTalent

Het team bij OrangeTalent bestaat uit een diverse mix van persoonlijkheden, kennis en expertise. We hebben de ambitie om onszelf uit te dagen, van elkaar te leren en te groeien. We krijgen de ruimte om te doen waar we goed in zijn en om nog beter te worden.

Naast hard werken en met beide voeten in de modder staan, vinden we gezelligheid ook heel belangrijk. Met elkaar lunchen, borrelen en losgaan op de Playstation (of op het water).

Onze vacatures

 • Laravel Developer

  uren per week: clock 32-40 uur locatie: map-marker Ermelo/Zwolle/Hybride
  Engineering

  Je houdt van afwisseling en een uitdaging. Een complex project ga jij niet uit de weg en je bijt je er graag in vast. Juist omdat jij weet wat er moet gebeuren en je onze opdrachtgevers kunt voorzien van een goed advies. Bij OrangeTalent bouwen we high-performance applicaties waar onze opdrachtgevers én hun medewerkers enthousiast van worden! En natuurlijk mag je hier zelf ook erg trots op zijn. Samen met je team en de projectmanagers werken we aan passende maatwerk-oplossingen voor sites, shops en vette applicaties!  

 • Front-end Developer

  uren per week: clock 32-40 uur locatie: map-marker Ermelo/Zwolle/Hybride
  Engineering
  Een toffe job, bij ons werk je aan sites, shops en applicaties. Met ambitie! Zowel voor het neerzetten van geweldige UX-ervaringen, als het optimaliseren van webapplicaties. Denk mee met het bouwen, ontwikkelen en verbeteren van de functionaliteiten.
 • Online Marketeer - SEA

  uren per week: clock 32-40 uur locatie: map-marker Ermelo/Zwolle/Hybride
  Marketing

  Krijg jij er een kick van om stapsgewijs meer budget te krijgen doordat jouw winstgevende SEA-campagnes de lucht in knallen? Heb je een allergie tegen slecht getimede advertenties in Google? En maak jij opdrachtgevers helemaal happy omdat ze bij jou euro's kunnen investeren in SEA campagnes? Jij bedenkt de meest effectieve SEA campagnes om meer traffic en conversie te genereren voor websites en webshops.  

 • Digital Designer (medior)

  uren per week: clock 32-40 uur locatie: map-marker Ermelo/Zwolle/Hybride
  Design

  Als ontwerper ben je de ultieme verbinder. Je denkt na over een concept, de doelgroep, en het gebruik. Weet dit feilloos om te turnen naar een design wat aanspreekt en presenteert dit ook met volle overtuiging aan opdrachtgevers. Met jouw eigen visie op het gebied van design ben je een bron van insipratie. 

 • Online Marketeer - SEO

  uren per week: clock 32-40 uur locatie: map-marker Ermelo/Zwolle/Hybride
  Marketing

  Het schrijven en optimaliseren van teksten voor websites, webshops en campagnes doe jij uit je losse pols. Jij bedenkt de meest effectieve strategieën om bezoekersaantallen, engagement en omzet te laten groeien voor websites en webshops. De techniek achter websites heeft geen geheimen voor jou.  

Geen vacature voor jou? Of ben je freelancer?

 • (Afstudeer) stage Online Marketing

  uren per week: clock 32-40 uur opleiding: briefcase MBO/HBO locatie: map-marker Ermelo
  vanaf zomer 2022

  Creatieve (afstudeer)stagiair die houdt van klinkende resultaten voor mooie opdrachtgevers.

 • Stage Full-stack Engineer (Laravel)

  uren per week: clock 32-40 uur opleiding: briefcase MBO/HBO locatie: map-marker Ermelo | Zwolle
  vanaf 2022
  Supersnelle en gebruiksvriendelijke websites, webshops en applicaties maken, daar word jij enthousiast van. Van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten krijg jij energie!
 • Stage Front-end developer (React/Vue)

  uren per week: clock 32-40 uur opleiding: briefcase MBO/HBO locatie: map-marker Ermelo | Zwolle
  vanaf 2022
  Supersnelle en gebruiksvriendelijke websites, webshops en applicaties maken, daar word jij enthousiast van. Van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten krijg jij energie!

Heb je een andere stage voor ogen? Wil je afstuderen?

Jouw sollicitatieproces

 1. Binnen twee werkdagen reactie op je sollicatie van onze Talentmanager Sophie 
 2. We plannen een teamgesprek in om kennis met elkaar te maken 
 3. Eerste gesprek met Talentmanager en Team Lead op kantoor Zwolle of Ermelo
 4. Tweede gesprek met Team Lead en collega OrangeTalent op kantoor in Zwolle of Ermelo. (Het kan zijn dat we je vanuit je dicipline vragen om een advies case te maken)
 5. We doen je een aanbod
 6. Arbeidsovereenkomst doornemen en samen tekenen!
 7. Confetti: tijd voor een Welkomstfeestje!

Team digitale professionals

Zijn dit je nieuwe collega’s? Dat zou zo maar kunnen. Als je tenminste houdt van een open, eerlijk en gedreven team. Samenwerken met talenten waar je iets van kan leren, die jou nieuwe inzichten geven én andersom natuurlijk. Benieuwd?

De ambitie van OrangeTalent

Naast het helpen realiseren van de ambities van het team, heeft OrangeTalent zelf ook een ambitie. In vijf jaar, vijf keer zo groot worden. Niet voor de poen maar om voldoende ruimte te kunnen blijven bieden aan onze fantastische collega's.  Help je mee met het vervullen van die ambitie?