Ga naar content
OrangeTalent

Over ons

Terug naar Home

Wij zijn OrangeTalent

Een bureau dat ideeën tot leven wekt. We hebben een talent voor het ontdekken van kansen in de digitale wereld. En de expertise om goede ideeën te vertalen naar klinkende resultaten.

We zijn ambitieus, maar no-nonsense. Net als onze opdrachtgevers. We werken samen met mooie merken die digitaal verder willen groeien. En met kleinere bedrijven met grootse plannen. We denken mee, maken slimme digitale producten en zorgen dat jij je klanten bereikt en bindt.

Het begint met ambitie

Je wil iets, je hebt ideeën voor jouw organisatie. Anders was je vast niet op onze site. Het werk van OrangeTalent begint bij jouw ambitie. Wat die precies is, zoeken we samen uit. Naamsbekendheid, nieuwe kansen, een redesign van de website, meer omzet, slimmer ondernemen? Vanaf dat startpunt trekken we samen op.

Als full-service digitaal bureau helpen we je vooruit. Met digitale producten, design, slimme online marketing, training of wat ook maar nodig is om jouw digitale succes snel dichtbij te brengen.

Thumbnail voor: Samen uitblinken

Samen uitblinken

Het start vaak bij een idee, een ingeving. Soms een idee van onszelf, soms komt een opdrachtgever ermee. Maar wil je zo’n idee laten uitgroeien tot een volwassen digitaal succes? Dan moet je samen op avontuur.

Bij OrangeTalent geloven we in langdurige relaties. Die beginnen misschien bij een idee, een eerste date, een klik. Zoals de slager die een online droom had. Samen broedden we zijn idee uit en lieten het groeien. Vandaag is De Barbecue Boer een miljoenenbusiness. En voelen wij ons nog steeds als een trotste partner. Het is dan ook onze visie op digitaal succes: uitblinken doe je samen.

"Wij ervaren de samenwerking als persoonlijk, met begrip en kennis van ons bedrijf."

Jorrit Heinen, eigenaar Heinen Delfts Blauw

Ons digitaal talent

We werken in een hecht en gedreven team. Een team van digitale talenten, creatieve doeners, ondernemende meedenkers en eerlijke sparringpartners. Ieder met een eigen expertise, samen op een missie: digitaal uitblinken. Voor onze opdrachtgevers én voor onze eigen ontwikkeling. Een team waar je mee wil samenwerken. Of: waar je onderdeel van wil zijn.

Thumbnail voor: Klaar om digitaal uit te blinken?

Klaar om digitaal uit te blinken?

Dan is het tijd voor OrangeTalent. Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over jouw ambities. 

Ambitieus werk waar we trots op zijn