Ga naar content
OrangeTalent

Onze aanpak

Terug naar Home
Thumbnail voor: Het begint met ambitie

Het begint met ambitie

Je wil iets, je hebt ideeën. Anders was je vast niet op onze site. Het werk van OrangeTalent begint bij jouw ambitie. Wat die precies is, zoeken we samen uit.

Naamsbekendheid, nieuwe kansen, meer omzet, slimmer ondernemen? Vanaf dat startpunt trekken we samen op.

Met een multidisciplinair team van designers, developers en marketeers helpen we je vooruit. Met digitale producten, design, slimme online marketing, training of wat ook maar nodig is om jouw digitale succes dichtbij te brengen.  

Thumbnail voor: Samen uitblinken

Samen uitblinken

Ambitie begint vaak bij een idee, een ingeving. Soms een idee van onszelf, soms komt een opdrachtgever ermee. Maar wil je zo’n idee laten uitgroeien tot een volwassen digitaal succes? Dan moet je samen op avontuur.

Bij OrangeTalent geloven we in langdurige relaties. Die beginnen misschien bij een idee, een eerste date, een klik. Zoals de slager die een online droom had. Samen broedden we zijn idee uit en lieten het groeien. Vandaag is De Barbecue Boer een miljoenenbusiness. En wij zijn nog steeds trotste partner. Het is dan ook onze visie op digitaal succes: uitblinken doe je samen.

Thumbnail voor: Stilstand is achteruitgang

Stilstand is achteruitgang

Je ambitie is bepaald en de eerste stappen zijn gezet. Nu doorpakken!

Om ervoor te zorgen dat jouw ambitie steeds een stap dichter bij komt, werken wij op een unieke manier met je samen. Een samenwerking met een vast ritme en een vaste structuur voor doorlopend resultaat. Zodat we nieuwe inzichten, ideeën en kansen gelijk kunnen doorvoeren. 

Of het nu doorontwikkeling is van jouw applicatie of het verbeteren van de ervaring op jouw website of webshop. Een multidisciplinair team staat voor je klaar. 

Zo weet jij zeker dat je ambitie steeds een stap dichterbij komt. 

Onze beloften

We zijn doelgericht

Samen bepalen welke doelen er gesteld moeten worden om jouw ambitie te realiseren. En één ding is zeker we zijn net zo fanatiek als jij. 

We zijn enthousiast

Passie voor ondernemerschap is een gedeelde waarde. We willen alles over jouw bedrijf te weten komen. Zie ons als je nieuwe enthousiaste collega's, waarvan je zou willen dat je ze zelf had aangenomen. 

We zijn persoonlijk

Samenwerken is mensenwerk. We zijn eerlijk en transparant. Altijd één vast aanspreekpunt en direct contact met de experts die aan de groei van jouw bedrijf werken. 

We zijn proactief

We kijken altijd anders naar hetzelfde. We delen actief nieuwe ontwikkelingen en signaleren business kansen. 

Wij zijn OrangeTalent

We zijn een digitaal bureau dat ideeën tot leven wekt. We hebben een talent voor het ontdekken van kansen in de digitale wereld. En de expertise om goede ideeën te vertalen naar klinkende resultaten.

We zijn ambitieus, maar no-nonsense. Net als onze opdrachtgevers. We werken samen met mooie merken die digitaal verder willen groeien. En met kleinere bedrijven met grootse plannen. We denken mee, maken slimme digitale producten en zorgen dat jij je klanten bereikt en bindt.

Digitaal succes? Dat is dichterbij dan je denkt. 

Succesvolle samenwerking

Betrokken digitale experts

We werken in een hecht en gedreven team. Een team van betrokken digitale experts, creatieve doeners, ondernemende meedenkers en eerlijke sparringpartners. Ieder met een eigen expertise, samen op een missie: digitaal uitblinken. Voor onze opdrachtgevers én voor onze eigen ontwikkeling. Een team waar je mee wil samenwerken. Of: waar je onderdeel van wil zijn.

Thumbnail voor: Klaar om digitaal uit te blinken?

Klaar om digitaal uit te blinken?

Dan is het tijd voor OrangeTalent. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ambities en doelen. 
 

Bel of e-mail ons of plan direct een afspraak in.