Wiljan e-commerce orangetalent

Shopify

Hét e-commerce platform voor online verkoop. Flexibel, schaalbaar en toekomstproof. Met talloze integraties optimaliseer je eenvoudig de winkelervaring van jouw klant. Bij OrangeTalent helpen we je maximaal te profiteren van Shopify.

Wat is Shopify?

Shopify is hét e-commerceplatform dat jou in staat stelt om online te verkopen. Je kunt er jouw e-commerce website mee opzetten. Shopify is uitgegroeid tot de wereldwijde nummer één, gebruikt door vele A-merken. Met een scala aan functies, uitstekende schaalbaarheid en flexibiliteit, kiezen zowel grote als kleine webwinkels voor Shopify. Of het nu gaat om B2C of B2B, de talloze integratiemogelijkheden met bekende systemen maken Shopify extreem veelzijdig. 

Deze integraties zijn eenvoudig te beheren via de Marketplace, waardoor je moeiteloos een toolset kunt samenstellen die de koopervaring van jouw klanten optimaliseert en verkoop stimuleert. 

Hoe werkt Shopify?  

Anders dan veel andere webwinkelsoftware, is Shopify ontwikkeld als een SaaS-oplossing (Software as a Service). Dit betekent dat de ontwikkeling, hosting en beveiliging door Shopify worden beheerd.  

Het voordeel? Jij kunt je volledig focussen op het runnen van jouw webshop zonder je zorgen te maken over technisch onderhoud. 

Je hebt de keuze uit verschillende abonnementen, waarbij je betaalt op basis van een vast maandelijks bedrag plus een percentage van de omzet. Dit percentage varieert afhankelijk van het gekozen abonnementstype en of je gebruikmaakt van Shopify Payments of een externe Payment Service Provider zoals Mollie. 

Het geschikte
abonnement voor jou

Er zijn verschillende Shopify-abonnementen beschikbaar: van Shopify Basic tot Shopify Plus, elk met eigen specifieke features en voordelen. Afhankelijk van jouw omzetniveau en behoeften, kan de keuze voor een bepaald abonnement ook een financiële afweging zijn. Als Shopify Partner biedt OrangeTalent advies op maat om ervoor te zorgen dat je niet te veel betaalt en het meeste uit Shopify haalt. 

Type storefronts
met Shopify

Met Shopify creëer je op verschillende manieren een unieke winkelervaring voor je klanten. Oftewel: het design. Of je nu kiest voor een standaard template of een eigen design ontwikkelt, alles is mogelijk met Shopify Liquid.  

Shopify Liquid bied je de vrijheid om bijna alle functies binnen je gekozen thema te benutten en aan te passen zonder tussenkomst van een developer.  

Wil je gebruik maken van Shopify Liquid, maar wel een uniek design? Dat kan.  Ons team van UX/UI designers en developers ontwikkelen een thema dat perfect aansluit bij jouw wensen.   

Een unieke winkelervaring?
Kies voor headless 

Voor wie streeft naar een volledig unieke winkelervaring en dit over meerdere kanalen wil uitrollen, is een headless aanpak een uitstekende keuze. Bij een headless opzet is de visuele frontend van de webshop losgekoppeld van de backend. Dit biedt maximale vrijheid om unieke content te combineren met robuuste e-commerce functies.  

Hoewel Shopify sterk is in e-commerce, biedt het geen geavanceerd CMS. Een headless opzet laat je het beste van beide werelden combineren, ondersteund door de expertise van OrangeTalent in het bouwen van Shopify Plus headless oplossingen op frameworks zoals NextJS, NuxtJS of Shopify Hydrogen. 

Ready for
great success
met Shopify?