Customer Success Manager

Online marketing
32 - 40 uur
Ermelo / Zwolle / Hybride
Succes behalen, dat doen we samen! Jij bent voor onze klanten hét aanspreekpunt naar succes. Wil je je omzet verhogen? Je naamsbekendheid vergroten? Of wil je top of mind worden en blijven bij je doelgroep? Jij pakt het van begin tot einde aan en maakt er met jouw collega’s een succes van. Afgesproken.
OrangeTalent collega's

Great people lead to great success  

Ons team van gedreven professionals is het hart van alles wat we doen. Wij zetten mensen op één, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot digitaal succes. Je krijgt een persoonlijke ontwikkelingscoach en een ambitieplan dat speciaal voor jou op maat gemaakt is. Er is een onbeperkt opleidingsbudget beschikbaar om jouw groei als professional te ondersteunen. Je krijgt de kans om samen met onze klanten groots te denken en te handelen en om te leren van andere experts met ieder hun eigen expertise.  

Genoeg over ons, nu over jou

Met jouw nieuwsgierigheid en proactiviteit baan je de weg naar succes. Van tevoren denk je al na over de kansen en verbeteringen voor de klant. Je snapt de kennis en dynamiek van de markt, net als de materie van de klant. Hierdoor kom je met relevante adviezen en houd je focus op de gestelde doelen. Pijnpunten durf je aan te dragen en te bespreken, en je stelt de juiste vragen. Dit maakt jou dé unieke Customer Success Manager, die duidelijk communiceert en ervoor zorgt dat de klanten zich gezien en begrepen voelen. 

Jij bent innovatief, en inspireert en motiveert de mensen om jou heen. Je verbetert de kwaliteit van ons werk en kan probleemoplossend en analytisch denken. Jij communiceert en acteert duidelijk en proactief, en neemt de tijd voor vragen en de ontwikkeling van jouw team. 

Jij bent doelgericht
Jouw doelen of die van je klant: je gaat voor great results!
Jesse Academy
Jij bent doelgericht
Jij bent persoonlijk
Samenwerken is mensenwerk. Je bent eerlijk, transparant en open voor groei door feedback.
Lars B2B marketing OrangeTalent
Jij bent persoonlijk
Je bent enthousiast
Ambitieuze projecten en fijne opdrachtgevers, daar ga je goed op.
Nathalie Cases OrangeTalent
Je bent enthousiast
Je bent proactief
Je kijkt altijd anders naar hetzelfde. Je deelt actief nieuwe ontwikkelingen en signaleert kansen.
Je bent proactief

Dit heb je nodig

  • Jouw communicatie is fantastisch! Jij weet jouw ideeën duidelijk over te brengen en de klanten en jouw collega’s te inspireren. Het verhaal van OrangeTalent kan jij als geen ander vertellen 

  • Je hebt hbo / wo werk- en denkniveau

  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring

  • De drive om samen grootste resultaten te bereiken

  • Je hebt ervaring met het realiseren van succes met e-commerce. Je weet hoe je tot een succesvolle e-commerce strategie komt en weet de juiste experts hiervoor aan te haken.

  • Je weet hoe je data inzet om resultaat te realiseren en kan strategisch plannen. Zo snap je het belang van UX, een efficiënte back-end en personalisatie.

Jouw job samengevat

Samen werken we met mooie merken die digitaal verder willen groeien. En met kleinere bedrijven met grootse plannen. Jij werkt met een talentvol team van strategen, designers, developers en marketeers, we hebben alle disciplines in huis. 

Dat is belangrijk, want jij bent voor de klanten hét aanspreekpunt. Wil je je omzet verhogen? Je naamsbekendheid vergroten? Of wil je top of mind worden en blijven bij je doelgroep? Jij pakt het van begin tot einde aan en maakt er met jouw collega’s een succes van. Afgesproken. Een helder en duidelijk proces in combinatie met twintig jaar ervaring leiden zo tot great success. En succes behalen? Dat doen we samen. In jouw rol van Customer Success Manager kijk, denk en werk je nauw samen met de klant. Buiten de kaders en over niet gebaande paden. Dit doe je aan de hand van het Customer Success Plan. Hierin beschrijven we de definitie van succes, de weg ernaar toe en wat we daarvoor nodig hebben. Door je hands-on-ervaring werk je zelf aan projecten samen met de digitale experts van OrangeTalent. 

Bij onze strategie horen vier beloften, voor écht succes:  

  • Geen succes, geen rekening 

  • Een vast aanspreekpunt (jij!)

  • Gratis workshops en trainingen 

  • Afspraak = afspraak = afspraak

orange talent european search award

Wat bieden wij jou?

Een salaris tot € 5.500,-
Op basis van 40 uur en jouw ervaring.
Een salaris tot € 5.500,-
Onbeperkt ontwikkelingsbudget
Om jezelf verder te ontwikkelen
Onbeperkt ontwikkelingsbudget
Ontwikkeling met coaching
Op maat, om de beste versie van jezelf te zijn
Ontwikkeling met coaching
Reiskostenvergoeding
of NS Businesscard
Reiskostenvergoeding
Keuze over jouw eigen devices
Laat ons weten waarmee je graag werkt!
Keuze over jouw eigen devices
Een ambitieus team
Een groep positieve, hechte en enthousiaste collega’s
Een ambitieus team
Werken op locaties Zwolle of Ermelo
Wissel af tussen thuiswerken of op 1 van onze kantoren
Werken op locaties Zwolle of Ermelo
Samen herinneringen maken
Trips naar gave steden en memorabele borrels en awardshows
Samen herinneringen maken

Looking for a
great place to work?

Dennis Kouwen OrangeTalent
Dennis Kouwen
People & Culture Manager
Meer weten?
Neem contact op.

Kennismaken? Great to meet you!

Enthousiast geworden over ons en de vacature? Great! Laat je cv achter of deel je LinkedIn profiel met ons en we nemen contact met je op. Een motivatiebrief is niet verplicht, maar verras ons vooral. Great to meet you! Zo ziet ons sollicitatieproces eruit.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.